Poradnik Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) (/Temat-Re-Upload-filmy-XXX-10-Dziennie-to-nie-problem-141467) |
RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - broofie - 12-12-2016 20:08 Tak tez wlasnie zrobilem. Mimo wszystko ludzie jakims dziwnym trafem rejestruja sie jako broadcasterzy RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - Ogniemimieczem - 12-12-2016 20:21 może gdzieś masz jeszcze podpięty stary link na domenę z którego właśnie przychodzą Ci te clicki zrób fotkę jak to wygląda u Ciebie RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - walt669 - 12-12-2016 20:52 (12-12-2016 18:55)Ogniemimieczem napisał(a): "Moze zarob w ten sposob 50$ wyplac hajs i dopiero podziel sie swoja euforia. Ludzie tylko czas straca jak im sie to nie uda..."Wybacz ale nigdy nie bede w ten sposob zarabial bo tego nie mozna nazwac zarabianiem... nawet nie wiem jak to okreslic Chaturbate znam poniewaz sam polecilem kilku kolezankom ten serwis i one tam "dupa" zarabiaja w 1 dzien tyle co Ty zapewne przez miesiac nie zarobisz, ja mam z tego % jako polecajacy Ale milo ze sie starasz, powodzenia. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - Ogniemimieczem - 12-12-2016 21:13 (12-12-2016 20:52)walt669 napisał(a):(12-12-2016 18:55)Ogniemimieczem napisał(a): "Moze zarob w ten sposob 50$ wyplac hajs i dopiero podziel sie swoja euforia. Ludzie tylko czas straca jak im sie to nie uda..."Wybacz ale nigdy nie bede w ten sposob zarabial bo tego nie mozna nazwac zarabianiem... nawet nie wiem jak to okreslic Chaturbate znam poniewaz sam polecilem kilku kolezankom ten serwis i one tam "dupa" zarabiaja w 1 dzien tyle co Ty zapewne przez miesiac nie zarobisz, ja mam z tego % jako polecajacy Ale milo ze sie starasz, powodzenia. HAHAHAHAHAHAHA Proszę Cię sam z siebie robisz idiotę po Twojej aktywności na forum nie widze byś w ogóle jakikolwiek sposób zarabiał to raz Dwa znasz chaturbate i poleciłeś koleżankom by dał zarabiały dupą? Fajne masz koleżanki Nie wiesz ile zarabiam a ja nie chcę wiedzieć ile koleżanki Twoje zarabiają na utracie godności. Proszę głupa już większego z siebie nie zrobisz RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - DonWestbam - 12-12-2016 21:16 Hahhahahahahahha D Dobre dobre, skąd się tacy zawodnicy biorą ___ Za każdą domenę chcą mnie kasować ;/ Chyba za dużo mam u nich RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - Mailowiec - 12-12-2016 21:32 Działamy A tu trochę starsze statystyki. RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - Ogniemimieczem - 12-12-2016 21:33 bodajże 7 domen jest za darmo ja bym jednak sprawdził https://www.google.pl/search?q=darmowa+domena&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gws_rd=cr&ei=ZAdPWKWMDseSgAbftYAw Teraz na święta pewnie dają jakieś promocje RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - DonWestbam - 12-12-2016 21:40 E tam zapłacę, z tym że mój niezawodny bank jak zwykle coś ma nie tak i nie działa w przelewy24, jak zwykle coś RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - Ogniemimieczem - 12-12-2016 21:51 (12-12-2016 21:32)Mailowiec napisał(a): Działamy Noo jestem pod wrażeniem, aż tak wybitych filmów na xvideos to nie miałem Powodzenia RE: Re-Upload filmy XXX- 10$ Dziennie, to nie problem :) - Mailowiec - 12-12-2016 21:56 Trzeba dobrać dobre frazy do filmiku. |