![]() |
Podążając za Pandą... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podążając za Pandą... (/Temat-Podazajac-za-Panda-141384) |
RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - iPlusOfficial - 21-12-2016 23:23 @[Wojtek574] a zapomniałeś, że masz mentora? xD odezwij się na gg ![]() RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 21-12-2016 23:34 (21-12-2016 21:57)Wojtek574 napisał(a): Własnie też sam robię stronę na wordpresie ale coś słabo mi idzie ;/ Nie wiem jak dać pobieranie ze po kliknieciu zaczyna sie pobierać. I od razu sie zapytam lepiej zrobić jedną stronę pod wszystko czy kilka od dzielnych jak uważasz ? Moim zdaniem lepiej osobą stronę pod każdą niszę. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie prowadzeniu strony pod ogólny content. Wystarczy dobrze dobrana nazwa domeny i lecim! Powodzenia! (21-12-2016 23:23)iPlusOfficial napisał(a): @[Wojtek574] a zapomniałeś, że masz mentora? xD odezwij się na gg W razie jakichś pytań możesz pisać też do mnie, ale tutaj na PW. ![]() RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - Wojtek574 - 22-12-2016 22:49 (21-12-2016 23:34)radmatuszewski napisał(a):(21-12-2016 21:57)Wojtek574 napisał(a): Własnie też sam robię stronę na wordpresie ale coś słabo mi idzie ;/ Nie wiem jak dać pobieranie ze po kliknieciu zaczyna sie pobierać. I od razu sie zapytam lepiej zrobić jedną stronę pod wszystko czy kilka od dzielnych jak uważasz ? To i tak chyba zrobię kazdą stronę pod inną nisze i jak już będe miał co chcę to zrobię dodatkową pod wszystko ![]() Nie zapomniałem jak mógłbym zapomnieć ![]() ![]() RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 24-12-2016 16:46 Cześć! Nie pisałem jakiś czas, ale to nie znaczy, że nic nie robiłem.
Jestem ciekaw czy strona Pobieranie #3 przyniesie mi zysk, mam nadzieję. Jak stoję z zarobkiem? Nadal lipa, ale nie poddaję się. Cele na dziś :
Wesołych świąt życzę! RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 04-01-2017 03:34 Siemano! Zaczął się 2017, niestety nie najlepiej. Padł mi laptop i jestem zmuszony do używania sprzętu przy którym mam ochotę płakać więc postanowiłem zająć się stronami z poradnika Vasakiego. Narazie tylko pod target .pl bo domeny są darmowe a cała odłożona kasa idzie na laptop. Zacząłem dziś, ale że jest późna pora to wiele nie zrobiłem. Zrobione :
Tak więc to tyle na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o tę godzinę. W godzinach wieczornych wrzucę kolejny wpis z dalszymi postępami. RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 04-01-2017 22:47 Tak jak pisałem wcześniej. Jest kolejny post! Zrobione :
Tak więc chyba to tyle na dziś, jeśli jeszcze coś zrobię to będzie to stworzenie Pinteresta. Ogólnie jestem gdzieś na 10 dniu poradnika. Cele na jutro :
Postanowiłem sobie za cel postawić uzbieranie na netbooka. Tak więc 450/850zł. Jeszcze 400 złoty, meh. RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - jigorex - 05-01-2017 17:16 Wytrwałości życzę !!! RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 05-01-2017 23:01 (05-01-2017 17:16)jigorex napisał(a): Wytrwałości życzę !!! Dzięki! RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 19-01-2017 18:42 Dawno nie pisałem dlatego, że mój laptop, cóż, uległ samozniszczeniu. Kupiłem sobie notebooka za hajs z internetu! ![]() To oznacza, że skoro jest sprzęt to trzeba brać się do roboty. Jak to wszystko będzie od teraz wyglądało?
Zamierzam tworzyć strony na podstawie poradnika Vasakiego. Obecnie cały poradnik zaliczony w Projekcie #1 teraz go tylko linkuję i czekam na wzrost pozycji ![]() Codziennie będę aktualizował pozycje keywordów! A tutaj stan obecny: ![]() W momencie gdy skończę poradnik i zostanie mi linkowanie projektu to zacznę prowadzić następny. Projekt #2
Dzień 1 Planuję wykonać dziś youtube oraz facebooka dla tego projektu. Pewnie coś więcej jeszcze zrobię jednak YOUTUBE i FACEBOOK to cele główne. Odezwę się jak skończę! See you soon! Legenda dziennika RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 20-01-2017 12:18 Okej, witajcie! Projekt #2
Dzień 1 Dzień 1 został zaliczony. Facebook i Youtube wykonane. Niestety nie jestem zadowolony. Nisza, którą wybrałem jest dość nie popularna i średnio można było dobrać do niej filmiki, jednak trochę zaimprowizowałem i się udało. Oprócz tego dodałem jeden wpis na stronę aby się już google nią interesowało. Dzień 2 Dziś chcę stworzyć Instagrama i Pinteresta, długo nad tym pewnie nie posiedzę więc na pewno dopiszę jakieś cele. Odezwę się jak skończę! ![]() //EDIT Instagram i Pinterest skończone! W takim razie kolejne cele: - Imgur (jeśli mi się linki nie rozejdą, ktoś wie jak zrobić żeby się nie rozłaziły?) - Zrobione - Linki mi się rozlazły co prawda, ale każde zdjęcie ma opis więc jak ogarnę sposób na nierozłażenie się tych linków to tylko je poprawię. - Tumblr - Zrobione ! Jeszcze tylko Photobucket i kolejne cele zaliczone. - Photobucket - Zrobione! //EDIT To lecimy dalej ! Cele: - Audyt strony - Zrobione - Kilka wpisów na stronę - Zrobione - Google + - Zrobione //EDIT Godzina 19:19 Prawdopodobnie wykonam dziś jeszcze tylko blogspota. |