[SCAM] Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze (/Temat-SCAM-Xabo-io-Wynajem-Miejsca-W-Kontenerze-141316) |
RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - Kifflee - 13-01-2017 08:04 Witam,opłaca sie jeszcze wchodzic do Xabo???I drugie pytanko lepiej wejść samemu czy przez kogoś??? RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - bigemgie - 13-01-2017 10:16 Ciężko powiedziec, nigdy nie wiadomo kiedy padnie. Ja czekam do końca depo i nie reinwestuje, za dużo problemów ostatnio ze stroną. RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - Empathyn - 13-01-2017 10:20 Ja wyplacilem juz prawie caly swój wklad i zaczynam reinwestowac to co ugralem. Nie ma znaczenia czy wchodzisz samemu czy przez kogoś. Robisz komuś dzięki temu przysługę logujac sie z jego refa gdyż on Ci to polecił i jest w stanie udzielić potrzebnych informacji oraz doradzić w potrzebie RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - Kifflee - 13-01-2017 14:53 Dzieki za pomoc.Udanych inwestycji życze.Pozdrawiam. RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - bigemgie - 15-01-2017 02:29 Dodali kolejny język na stronie, wydaje mi się że nie robili by tego gdyby program miał niedługo przestać płacić. Nie ma już problemów ze stroną, wypłaty instant. RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - xxamaranthxx - 18-01-2017 12:52 PROGRAM DZIAŁA I NALICZA ~4% DZIENNIE OD 236DNI! WYPŁATY INSTANT żadnych problemów, strona która zawsze chodziła wolno teraz po pracach optymalizacyjnych faktycznie sprawia wrażenie znacznie płynniejszej. Nowe języki dodawane w zależności od zainteresowania programem w danym kraju. UWAGA: wpłacając w BTC zainwestowany kapitał może wzrosnąć bądź zmaleć w zależności od aktualnego kursu. RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - glus77 - 20-01-2017 08:30 Witam, zaczynam dopiero i mam pytanie, Którą z podanych metod płatności najlepiej wybrać ( nie mam bitcoinów )? Jak się weryfikuje konta ( tzn. Jak wysłać do nich dokumenty do weryfikacji? w kopercie może email? ) RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - xxamaranthxx - 20-01-2017 09:56 Konta weryfikujesz zazwyczaj poprzez podesłanie drogą elektroniczną skanu lub zdjęcia dokumentu tożsamości, w programie Xabo weryfikacja nie jest wymagana. Jeżeli wypłaty chcesz robić codziennie proponuję wybrać BTC są zdecydowanie mniejsze prowizje.. nie musisz posiadać BitCoinów, zakładasz dowolny portfel BTC wpłacasz pieniądze z konta bankowego w PLN i zamieniasz na BTC zgodnie z aktualnym kursu. Płynność strony internetowej wróciła do normy, dlatego nowe osoby niech nie panikują. Od strony technicznej to chyba najgorzej zrobiony HYIP w którym uczestniczę niemniej jednak program cały czas się rozwija, liczba nowych inwestorów wzrasta z każdym kolejnym dniem, wypłaty natychmiastowe. RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - szypkiwonsz - 25-01-2017 11:28 Witam, Można wpłacić pieniądze normalnym przelewem internetowym? RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze - bimber14 - 25-01-2017 12:15 Jakie procesory płatnicze obsługują? |