Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] (/Temat-Produkcja-gry-w-ktorej-kazdy-moze-zarabiac-Dziennik-140922) |
RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - tomaszo704 - 05-12-2016 19:45 Trzymaj kciuki za projekt. W razie poszukiwania testerów, śmiało możesz napisać RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - olekn1 - 05-12-2016 22:27 Na prawdę niezły dziennik Daj znac jak będą już beta testy RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 05-12-2016 23:38 (05-12-2016 22:27)olekn1 napisał(a): Na prawdę niezły dziennik Daj znac jak będą już beta testy Na pewno pojawi się informacja z jakimś konkursem koło 20-25 dnia pracy nad grą idąc takim tempem RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 06-12-2016 18:07 Dzień 9/40
Wymagało to więcej czasu niż poprzednie usprawnienia, ale w końcu jest... łupienie innych graczy. Na screenie poniżej możecie podpatrzeć na czym dokładnie ono polega. Dodam, że wiąże się z małym ryzykiem więc nawet jeśli nie uda się złupić zbyt wiele złota oraz bursztynów to zadowalająca powinna być ilość otrzymywanego doświadczenia. Wykonano: - łupienie graczy Plany: - hazard w karczmie - handlarz bursztynem RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Miedziany - 06-12-2016 19:55 Niby gra bez obrazków itp ale nie wygląda źle, mi tam się podoba Ja bym zmienił ten tekst " Za każdy wygrany pojedynek otrzymasz 6% złota oraz bursztynów od przegranego oraz dużą liczbę doświadczenia" Na np ' Za każdy wygrany pojedynek otrzymasz 6% złota oraz bursztynów pokonanego gracza oraz dużą liczbę doświadczenia" Czytelniej to jak dla mnie wygląda, ale to tylko moje zdanie więc bez h3jtów! Ale ogólnie jest Git RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Captain - 06-12-2016 20:16 Powiadom mnie jak gra będzie juz dostepna do grania Chetniue wypróbuje. RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 06-12-2016 23:13 (06-12-2016 19:55)Miedziany napisał(a): Niby gra bez obrazków itp ale nie wygląda źle, mi tam się podoba Ja bym zmienił ten tekst " Za każdy wygrany pojedynek otrzymasz 6% złota oraz bursztynów od przegranego oraz dużą liczbę doświadczenia" Na np ' Za każdy wygrany pojedynek otrzymasz 6% złota oraz bursztynów pokonanego gracza oraz dużą liczbę doświadczenia" Poprawiłem już całą stronę łupienia na moim zdaniem ciekawszą. (06-12-2016 20:16)Captain napisał(a): Powiadom mnie jak gra będzie juz dostepna do grania Zaglądaj tu to na pewno Cię to nie ominie RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Sahya - 06-12-2016 23:33 Ciekawie się zapowiada. Powodzenia! RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - olekn1 - 06-12-2016 23:45 Nie myślałeś o innych czcionkacach? Szczerze to ta z szeryfami kłuje mnie w oczy Polecam potestować jakieś bezszeryfowce, szczególnie Lato i Helvetica RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 07-12-2016 00:06 (06-12-2016 23:45)olekn1 napisał(a): Nie myślałeś o innych czcionkacach? Szczerze to ta z szeryfami kłuje mnie w oczy Polecam potestować jakieś bezszeryfowce, szczególnie Lato i Helvetica Sporo pomysłów chodzi mi po głowie i ten gdzieś po prostu wypadł. Oczywiście, że myślałem i już to poprawiłem. |