myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] (/Temat-myrevchase-Zarabiaj-bez-inwestycji-140687) |
RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - ShuQi - 24-11-2016 10:30 Temat wygląda tak, reklamy(5 do oglądnięcia) działają "wstecz" czyli jeżeli wczoraj obejrzeliśmy 5 reklam to dziś będziemy mieć naliczenia, jeżeli dziś nie obejrzymy reklam to jutro nie będziemy mieć naliczeń, tak to wygląda Dlatego też miałeś taki problem z naliczeniami, najwidoczniej nie obejrzałeś dnia poprzedniego reklam ( ja zawsze oglądam 5 lub więcej dla pewności) Naliczenia godzinowe z paczki 5$ to: 0.0105 Wersja otrzymana od admina: For example , everyone earn $0.0105 / h for every pack of $5 today, if yesterday was clicked over 5 ads. The counter will be reset on 01.00 AM ( GMT + 2 ). RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - Whiteman - 24-11-2016 10:40 ShuQi, też czekałes żeby się pojawiły adpacki na koncie? RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - ShuQi - 24-11-2016 10:42 Whiteman tak, lecz u mnie to poszło sprawnie (kupiłem je na samym samym początku) Sądzę że cały proces nie jest automatyczny lecz admin dodaje paczki ręcznie. Napisałem także z tą sprawą już do niego( swoją droga pewnie ma mnie już dość, cały czas o coś pytam) RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - Whiteman - 24-11-2016 10:45 Spoko, dzięki RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - ShuQi - 24-11-2016 10:46 Proponuje rozwiązanie które sam stosuje a mianowicie zarabianie (nawet bez inwestycji) czyli klikanie w reklamy Za to także mamy naliczenia na swoje konto, konto gdzie możemy zakupić adpacki bądź wypłacić $$ RE: myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] - Whiteman - 24-11-2016 13:08 A to wiem wyklikalem już wszystko paczki nadal nie ma, no ale cierpliwie czekam RE: myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] - migbor - 24-11-2016 15:40 No tak, ja dzień wcześniej nie klikalem, bo mi się nie chciało :-) Swoją drogą gdyby admin podał dokładniejsze informacje wcześniej, to by nie dostawał teraz tylne prostych pytań :-). Fajnie i regularnie cały czas nalicza :-) RE: myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] - Whiteman - 24-11-2016 15:43 Minęło już dobrych kilka godzin i dalej nie mam paczki.... RE: myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] - Luser - 24-11-2016 19:58 Cześć, pytanie. Czy poza zakupem paczek i wyklikaniem dziennie kilku reklam muszę robić w programie coś jeszcze żeby zarabiać? Pozdrawiam . RE: myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] - Whiteman - 24-11-2016 20:13 Dobra paczki są wszystko okej trochę długo trwało ale ważne że jest |