![]() |
YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany (/Temat-YouTube-Zarabianie-bez-inwestycji-Miedziany-140613) |
RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - RemoverPL - 01-01-2017 22:18 (17-11-2016 21:34)Miedziany napisał(a): mam 18 lat, na co dzień się uczę w zawodzie Murarz-Tynkarz (17-11-2016 22:08)jigorex napisał(a): Zbrojarz Betoniarz pozdrawia i życzy wytrwałości (17-11-2016 22:11)Artinesse napisał(a): Tak apropo, ja po zawodówce. Pani sprzedawczyni pozdrawia Kasjer po ogólniaku również pozdrawia ![]() ![]() ![]() Powodzenia ziomeczku, też właśnie ruszam z SEO, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 07-01-2017 23:48 Witajcie!
![]() Dzisiaj szybko bo urodzinki itp itd ![]() Cel osiągnąłem bo zarobiłem prawie 300 zł ale głupi Miedziak wpłacił cały ten hajs na buka i wszystko przyebał ![]() ![]() Dzisiaj udany dzień, popracowałem z godzinkę i wpadło 99.80 zł ![]() Może do setki dobije dzisiaj jeszcze ![]() Cel na ten tydzień to 400 zł ![]() Niski cel bo mało czasu, przez jeszcze 3 miesiące jeżdżę na kursy zawodowe i dziennie muszę jechać po 150 km w jedną stronę ![]() Ale myślę że uda mi się go zrealizować! Aktualizacja na szybko bo się śpieszę, następny post ładniej będzie wyglądał! Trzymajcie się! ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Sergio7 - 08-01-2017 00:30 Najlepszego i wysokich zarobków ! ![]() Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - albercig - 08-01-2017 08:55 Najlepszego tez mam "dziennik" Tylko bardziej amatorski ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - luka600 - 08-01-2017 20:28 Powodzonka,dziennik z poczuciem humoru takie lubie najbardziej . Czy kasa spada jak mamona z nieba czy nie ,mordka cieszy sie ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 08-01-2017 20:38 (08-01-2017 20:28)luka600 napisał(a): Powodzonka,dziennik z poczuciem humoru takie lubie najbardziej . Dokładnie ![]() ![]() + Taki mały spojler: dzisiaj wpadło już ponad 100 zł, także myślę że cel na 100 % osiągnę ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 11-01-2017 19:42 Witajcie, postanowiłem podsumowanie zrobić dzisiaj bo cel osiągnąłem przedwczoraj już
![]() Teraz mam nowy ważny cel który muszę zrealizować, a jest nim: Zarobić do końca przyszłego tygodnia 500 zł na subach! ![]() Dodatkowo jutro lub pojutrze ruszam z nowym projektem! Żadne suby, ppi itp ![]() ![]() Od kolejnego wpisu będę dawał screeny zarobków itp, również znajdziecie tu jakieś drobne porady, fajne nutki i zobaczymy co jeszcze. Bo na razie ten dziennik słabo wygląda jak dla mnie i muszę poprawić jego wygląd ![]() ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 15-01-2017 23:08 Witajcie!
Wczoraj nie dałem rady napisać posta z powodu braku czasu, wpadło wczoraj 27 zł ![]() Więc tak, na razie wszystko idzie ładnie, cel 500 zł do końca przyszłego tygodnia raczej się uda osiągnąć bo już mam 355 zł ![]() Mówiłem że dam w tym poście screeny no i daje ![]() Tutaj FireSub: ![]() A tutaj LeadMore: ![]() Salda były wyzerowane po osiągnięciu ostatniego celu także: Cel: 355/500PLN ![]() Teraz kilka słów o nowym projekcie ![]() Jest nim sklep Cupsell, zamówiłem jeden u @[rozekrr] i polecam tego uzytkownika! Jestem zadowolony z jego pracy, nisze wybrałem myślę że dobrą, pod wiek +20, konkurencji praktycznie brak! Jedynie pojedyncze sztuki na allegro itp itd. Miałem w sobote promować lecz przez weekend nie miałem nawet na to czasu. Na 90% jutro się tym zajmę ponieważ jestem prawie że pewny że zarobie na tym, super nisza według mnie ![]() Cel na ten projekt to odrobić wkład czyli 150 zł ![]() Mówiłem także że będę dawał jakieś poradniki itp. Powiem tylko że zachęcam do sprawdzenia sobie aplikacji na tel. Badoo (czy jakoś tak to się pisze xd ) Jeśli ktoś będzie chciał to może ładnie zarobić ![]() Oraz nuteczka która wpadła mi ostatnio w ucho i zapewne każdy z was ją słyszał ![]() To by było dzisiaj na tyle, trochę się rozpisałem ![]() ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - rozekrr - 15-01-2017 23:22 Powodzenia w odrabianiu, z niszą masz rację jest fajna ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - patryk125 - 15-01-2017 23:25 Najs ;d Ty mógłbyś starego kumpla pomentorować na subach jak dawnym czasem ? |