Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ (/Temat-Dlaczego-NIGDY-NIE-ZAROBIE-139945) |
RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - mikuss - 04-11-2016 16:49 (04-11-2016 16:47)Fissioncoin napisał(a):(03-11-2016 18:50)iPlusOfficial napisał(a): Bitcoinem w internecie mozesz placic wszedzie gdzie jest dostepny przelew Sprawdź sobie co to Inpay Jak nie można w twojej koziej wólce byznesmenie to nie znaczy, że nie można nigdzie. Wyjedź z tej swojej dziury zabitej dechami bo niestety dalej pokazujesz swoją 0 wiedzę. Masa kawiarni w warszawie zapłącisz btc, w kilku jest nawet "bankomat" do zakupu i sprzedaży ale co ja tam wiem i będę uświadamiał uswiadomionego już experta z bożej łaski pochodzącego z koziej wolki który wszystkie rozumy pozjadał i swoja niewiedzę odda za $$ P.S Zupełnie za darmo wskażę ci miejsce gdzie znajdziesz aktualne informacje na temat gdzie zapłacisz btc w miejscach na terenie całego kraju : https://coinmap.org/welcome/ Niestety Swojej koziej wolki zabitej dechami wiosczyny tam nie znajdziesz tak jak już o tym było mówione RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Fissioncoin - 04-11-2016 16:56 mikuss a teraz przyzaj się ile wtopiłeś w tą piramidę (FISSIONCOIN) po której mam NICK bo pewnie sporo skoro tak się rzucasz, ja przynajmniej zarobiłem na FSC i to nie małą KASE (choć większość po upadku zwróciłem partnerą). wg. "POLAKÓW" jalepszymi biznesami były pewnie AmberGold, HashOCEAN itp. Ciekawe ilu z Was słyszało o BitFury, UFR, bitmain i innych mikuss domyślam się że czytanie ze zrozumieniem dla ciebie to czarna magia ale weź może czasem pomyśł to naprawde nie boli mikuss niestety wiedzą ogólno dostępną (GOOGLE) mi nie zaimponujesz zaiponował byś mi wiedzą ze spotkania w genewie 25 banków oraz kiedy BTC zostanie uznany przez banki (wiesz może >???) RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - iPlusOfficial - 04-11-2016 17:14 Zawsze tez jest opcja (inpay) wyplaty bitcoinow w bankomacie za pomoca telefonu, wiec tak naprawde mozesz zaplacic bitcoinami w spozywczaku na osiedlu Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Fissioncoin - 04-11-2016 17:17 iPlusOfficial tak jak już wspomniałem gdzieś wcześniej jest bardzo fajna konkurencja dla INPay, BitBay i wole nie wymieniać reszty bo jeszcze ktoś mnie oskarzy o REKLAMOWANIE RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - iPlusOfficial - 04-11-2016 17:21 To po ciul piszesz ze nie mozna placic bitcoinem? Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Fissioncoin - 04-11-2016 17:30 JA NIC TAKIEGO NIE NAPISAŁEM ŻE NIE MOŻNA PŁACIĆ BTC BO MOŻNA !!! nawet w pierszym poście jest wzmianka o kawiarni MITO gdzie zapłacimy za kawe i ciacho BTC i przy okazji możemy skorzystać z bitcoiNomatu RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - adamcio99922 - 04-11-2016 17:59 (04-11-2016 17:30)Fissioncoin napisał(a): JA NIC TAKIEGO NIE NAPISAŁEM ŻE NIE MOŻNA PŁACIĆ BTC BO MOŻNA !!! nawet w pierszym poście jest wzmianka o kawiarni MITO gdzie zapłacimy za kawe i ciacho BTC i przy okazji możemy skorzystać z bitcoiNomatu Wygląda to tak jakbyś przed chwilą zdobył tą wiedzę z pomocą wujka google i naraz jeden nikt nie wie... tylko Ty RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Meloman - 04-11-2016 23:53 (04-11-2016 16:42)Fissioncoin napisał(a): Meloman może i BTC jest fajnym środkiem do inwestowania ale ja nie inwestuje tylko w HYIPy lecz w bardziej realne i namacalne PROJEKTY o których zapewnie większość osób z tego forum nie ma pojęcia lub poprostu ich nie stać aby zainwestować kilka stówek bo ich ravshary nie przynoszą dochodu. Nie będe się spierał bo to nie mam najmniejszego sensu ale co do INPay i BM to istnieje ich konkurencja która wg mnie jest dużo lepszym rozwiązaniem a po twojej stopce widzę że skupujesz BTC prawdopodobnie przez konto w INPay (nie wiem więc tylko tak przypuszczam) ale i tak dam Ci dobre rozwiązanie PORTFELA BTC gdzie zakup i sprzedaż jest banalnie prosta Czyli 4COINS (TU JEST REF!!! więc zastanów się przed kliknięciem .)@[Fissioncoin] Gwarantuję Ci, że 95% forumowiczów ma większy hajs i większe projekty za sobą niż Ty. Patrząc na twój profil, widać że jedyne z czym masz doczynienia to inwestowanie w shitowe Hyipy oraz Ponziaki udające kopalnie BTC. I ty próbujesz mówić o jakichś realnych i namacalnych projektach? Dodatkowo proszę Cię, Ty mi nie dawaj rad z jakiego portfela mam korzystać, lub z jakiego miejsca mam pozyskiwać BTC, bo to dosyć śmieszne słyszeć rady od osoby, która jest kompletnym żółtodziobem w tym temacie Jakbym miał pośrednika w moim handlu Bitcoinami, to bym dawno poleciał z torbami panie szpecu. Kompletnie nie wiem skąd pomysł na to, że miałbym to przepuszczać przez InPay lol. Wszystko przechodzi przez moje firmowe konto bankowe, a nie przez InPay czy jakieś inne serwisy. RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Zawadson - 05-11-2016 20:27 (04-11-2016 16:56)Fissioncoin napisał(a): partnerą Jeden z najbardziej irytujących błędów ortograficznych, gdzie zamiast "om" jest "ą" i vice versa. Uprzedzając atak, nie zasłaniaj się dysleksją. RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - mikuss - 05-11-2016 20:35 (05-11-2016 20:27)Zawadson napisał(a):(04-11-2016 16:56)Fissioncoin napisał(a): partnerą On sprzedaje oświecony swoją bezcenną i wszechstronną wiedzę dotyczącą krypto a nie kursy polonistyczne Więc daj spokój byznesmenowi w skarpetkach bo na buty już nie starcza |