![]() |
Od 0$ do 400$ - PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Od 0$ do 400$ - PPI (/Temat-Od-0-do-400-PPI-139152) |
RE: Od 0$ do 400$ - PPI - iPlusOfficial - 11-10-2016 20:51 O kurde, też musze przejrzeć kanały :/ Edit: Wszystkie filmy się trzymają ![]() RE: Od 0$ do 400$ - PPI - radmatuszewski - 11-10-2016 21:50 Zazdroszczę. RE: Od 0$ do 400$ - PPI - Crausher - 11-10-2016 22:34 (11-10-2016 20:20)radmatuszewski napisał(a): Prześledziłem wszystkie swoje konta i kanały na YT no i sprawa nie wygląda ciekawie, ale nie jestem w totalnej dupie. Youtube skasował mi prawie wszystkie filmy. Powód "Naruszenie warunków usługi". Ostatnim razem gdy mi tak kasowali to powodem były tagi. Spróbuję się ograniczyć do 3 głównych tagów. Na pewno się poprawią, tylko się nie poddawaj teraz bo tak jest najgorzej ! Powodzenia ![]() RE: Od 0$ do 400$ - PPI - radmatuszewski - 11-10-2016 22:37 (11-10-2016 22:34)Crausher napisał(a):(11-10-2016 20:20)radmatuszewski napisał(a): Prześledziłem wszystkie swoje konta i kanały na YT no i sprawa nie wygląda ciekawie, ale nie jestem w totalnej dupie. Youtube skasował mi prawie wszystkie filmy. Powód "Naruszenie warunków usługi". Ostatnim razem gdy mi tak kasowali to powodem były tagi. Spróbuję się ograniczyć do 3 głównych tagów. Dzięki za miłe słowa! Nie zamierzam się poddawać! Jeny ludzie, to niewiarygodne jak jeden lead z USA może poprawić człowiekowi humor. ![]() RE: Od 0$ do 400$ - PPI - adamcio99922 - 12-10-2016 16:25 Dzięki, ale znalazłem inną opcję ![]() (11-10-2016 18:37)radmatuszewski napisał(a):(11-10-2016 17:24)Crausher napisał(a): Nie wiem czasem czy Cinstaller nie ma jakiś problemów z wyświetlaniem strony do download'u. Przed chwilą napisał do mnie jakiś gościu że próbuje pobrać ale strona mu się nie wyświetla :/ RE: Od 0$ do 400$ - PPI - radmatuszewski - 13-10-2016 05:39 Spoko ![]() RE: Od 0$ do 400$ - PPI - radmatuszewski - 14-10-2016 11:00 Siemano! Czas na pierwsze podsumowanie! Będę podsumowywał tydzień wraz z początkiem weekendu. Mój weekend zaczął się już wczoraj więc dziś pierwsze podsumowanie. Jak to było przez ten tydzień?
Lipnie. Youtube skasował praktycznie wszystkie moje najbardziej dochodowe kanały. W zeszłym tygodniu mój zarobek wynosił : 22,33$ a w tym tylko 5,16$. Sprawiło to, że kompletnie straciłem motywację. Jednak nie mogę się poddać więc założyłem bloga na blogspocie i dodałem dziś na niego dwa posty. Planuję dodać dziś około 30 postów. Dlaczego aż tyle? Ponieważ w tygodniu nie będzie mi się chciało dodawać dużej ilości wpisów więc będę dodawał jeden/dwa dziennie. Wymyśliłem sobie niszę jednak potrzebuję dobrej domeny (.com) i dobrego motywu na WP. Przydałby się również dobry i tani hosting. Najlepiej by było gdyby oba serwisy (jeden od domeny, a drugi od hostingu) obsługiwały płatności PayPal i gdybym się zmieścił w zarobionej w tym tygodniu kwocie. Muszę poszukać jakichś przecen. Jednak sama nisza dużo mi nie da. Muszę również jakoś tego bloga wypromować a na tym się kompletnie nie znam. Postanowiłem również skorzystać z poradnika prowadzonego przez Vasakiego, zakupiłem już domenę i tak dalej, ale nazwa.pl uparcie nie pozwala mi na przekierowanie adresów DNS. Pisałem do supportu i czekam na odpowiedź. Podsumowując :
Ponoć lubicie zdjęcia to wstawię i swoje, ale nie ma się czym chwalić.
![]() EDIT : // jako hosting wybrałem mintshost.pl, jeszcze tylko domena. RE: Od 0$ do 400$ - PPI - master4 - 14-10-2016 11:40 Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale jeśli jednego dnia opublikujesz 30 postów to będzie to nienaturalne. Sam widziałem, że lepsze efekty były gdy się dodawałem po 2- 4 posty dziennie ale systematycznie. Radzę Ci nie rezygnować z yt bo zawsze możesz przenosić ruch na bloga, a na yt łatwiej się wybić niż z blogiem własnym. Powodzenia RE: Od 0$ do 400$ - PPI - radmatuszewski - 14-10-2016 12:29 (14-10-2016 11:40)master4 napisał(a): Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale jeśli jednego dnia opublikujesz 30 postów to będzie to nienaturalne. Sam widziałem, że lepsze efekty były gdy się dodawałem po 2- 4 posty dziennie ale systematycznie. Radzę Ci nie rezygnować z yt bo zawsze możesz przenosić ruch na bloga, a na yt łatwiej się wybić niż z blogiem własnym. Powodzenia No to w takim razie rozplanuję sobie te 30 postów. A z YT się jeszcze zobaczy. Dzięki za info ![]() RE: Od 0$ do 400$ - PPI - master4 - 14-10-2016 13:09 Wydaje mi się, że możesz zapisać je jako wersje robocze i potem publikować codziennie po kilka. A co do yt to jeszcze pozostaje spam pod filmikami konkurencji z linkiem do twojego bloga ale osobiście tego nie pochwalam. |