Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) (/Temat-Dorabianie-do-wyplaty-Hyip-Skacacze-i-jescze-wiecej-138856) |
RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - Bazor - 02-12-2016 23:13 Na chybił trafił ? Czy sam rollujesz cyfry? Ja na chybił trafił przed chwilą aż 0 trafionych RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - StoneMan - 04-12-2016 20:13 Witam Serdecznie Wczorajszy dzień wypadł mi z kalendarza ( Kac ) Dzisiaj też bardzo pasywnie Aczkolwiek ' 04-12-2016 Bitz2u ( http://zarabiam.com/Temat-Bitz2U-5-Dziennie-przez-rok-140796 ) Zysk : 30 PLN Mogłoby być lepiej ale to pasywka z prowizji Stwierdziłem jednak że co ja zrobie z 3 dyszkami ( Nie , zioła nie pale ) Wszedłem więc na secondstrade.com I postawiłem 30 zł na 5 Seconds + 2 Pozycja na KUP , Otworzyłem na 5 , po 5 sekundach kurs wyniósł 9 Także z 30 zł zrobiłem 105 zł !!! Sprzedałem je już na giełdzie więc Dzisiejszy dzień + 105 PLN Zapraszam serdecznie do Bitz2U , Naprawde fajny program , i mimo szaty graficznej , idzie mu doskonale ( temat znajdziesz w tym poście , nie bój sie pisać o refback który dostosuje indywidualnie ) Pozdrawiam @Edit Kilka minut temu , z Bitz2U wypłaciłem kolejne prowizje , w wysokości tylko około 5 PLN Wrzuciłem na secondstrade oczywiście 2 szybkie transakcje 5sec + 2 Rezultaty : 1 Pozycja otworzona na 0 ( Fart ) Zamknięta na 6 Opcja Buy Zwrot : 15 PLN Przy inwestycji 5 PLN 2 Pozycja otworzona na 1 ( Fart ) Zamknięta na 6 Opcja Buy Zwrot : 51,75 PLN Przy inwestycji 15 PLN Czyli dzisiejszy dzień zamykam balansem + 156,50 PLN RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - StoneMan - 06-12-2016 15:40 Witam serdecznie , nie mam niestety wiele czasu na pisanie Od opcji daje sobie kilka dni wolnego Więc przejdźmy do sedna Zarabiam na Bitz2u.com ( http://zarabiam.com/Temat-Bitz2U-5-Dziennie-przez-rok-140796 ) Naprawdę uwielbiam ten program i mam nadzieje że do lutego wytrzyma Wczoraj : 50,92 PLN Dzisiaj : 193 PLN Naprawdę cenie sobie wypłaty instant z tego rodzaju serwisów Oby jak najdalej !!! Pozdrawiam również użytkownika : drought Sam wpłacił kilka dolków i zwróciło mu się już conajmiej 4 krotnie Więc wielkie dzięki za budowanie ze mną sieci ! Na plus są też częste mailingi ze strony Bitz2U , miło widzieć że coś sie dzieje a nie admin tylko sobie siedzi i czeka Chętnych zapraszam tu : http://zarabiam.com/Temat-Bitz2U-5-Dziennie-przez-rok-140796 Refback ? Oczywiście , pisz PW Chcesz porad na temat budowania sieci ? ( mam z tego 5 % ) Więc chętnie podziele się wiedzą z ogarniętymi ludźmi Pozdrawiam RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - Gold97 - 06-12-2016 18:51 Wypłacałeś juz coś z Opcji? RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - StoneMan - 06-12-2016 18:56 @[Gold97] jasne , głupotą byloby nie wypłacać Uwaga czytelnicy ! Zapraszam do coinut , znowu wypłaca ! Kośmy haaajs RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - StoneMan - 07-12-2016 09:28 Witam serdecznie ! Wczorajszy dzień naprawdę dobry pod względem zarobków Już w przyszłym tygodniu powrót do opcji binarnych ( prawdopodobnie HighLow ) Przed świętami z opcjami nie szaleje Co łatwo przyszło może łatwo sobie odejść ( jak moja była dziewczyna ;3 ) A więc do rzeczy podsumujmy sobie wczorajszy dzień Bitz 2 u ( http://zarabiam.com/Temat-Bitz2U-5-Dziennie-przez-rok-140796 ) Zarobek : 194 PLN Coinut ( Wkońcu wróciły wypłaty ) Zarobek : 132 PLN Co daje nam : 326 PLN Zastanawiam się czy nie nagrać małej serii na youtube jak gram na binarkach , Mogłoby być ciekawie Wszystkich zainteresowanych bitzem zapraszam do mojego tematu , Myślę że jest czas na wejście Pozdrawiam Na PW odpisuje prawie 24/7 więc jak masz jakieś pytania to zapraszam RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - StoneMan - 08-12-2016 14:34 Podsumowanie dnia wczorajszego : Bitz 2 U ( Temat znajdziecie bez problemu ) Obecny roi wynosi ok 18 % Dziennie Myślę że jest idealny czas na wejście Moje zarobki niedługo naprawdę eksplodują bo dogaduje się z coraz to większymi liderami o przyłączenie się do mojej struktury Zarobek : 118 PLN Wypłatki oczywiście NATYCHMIASTOWE osobiście polecam tak : Wpłata Nast dzień np z 200 $ mamy 10 $ Zlecamy wypłatke , na naszym koncie magicznie ląduje 30 $ 15 $ Wrzucamy spowrotem , reszta do własnej dyspozycji W krótkim czasie zrobimy naprawdę fajny budżet i niezłe naliczenia które będą wciąż rosnąć Możemy robić tak np przez 10 dni , potem tylko wypłatki jeżeli ktoś ma ochotę zainwestować 100 + $ To walcie PW Dogadamy się o refback Dla osób 1000 $ + oferuje zabezpieczenie w wysokości 25 % inwestycji ( Na okres 5 dni , jeżeli zescamił by się w ciągu 5 dni od depo oddaje 25 % Wartości depozytu ! ) O chęci wzięcia udziału w mojej ofercie zabezpieczającej proszę o uprzednią informacje wraz z nickiem z bitz2u , żebym poprostu trzymał bitcoiny na ewentualny zwrot Codziennie również dla przejrzystości będę umieszczał listę użytkowników ( Może być kawałek nicku + Kilka * jeżeli chcesz pozostać anonimowym ) Myślę że to fajna opcja , Nawet jakby zescamił się po 6 dniach to już około 80 % inwestycji masz na koncie Moją prognozą jest koniec stycznia / Lutego ze względu że bitz2u jescze raczkuje , Ilość depozytów znacznie zwiększa się % z dnia na dzień a wypłaty nie są jakieś szczególnie wysokie Czekam na wiadomości Odpisuje najdłużej w ciągu 15 min , Oczywiście osobom które biorą udział w zabezpieczeniu depozytu , Oferuję również kontakt przez fb ( Real ) Pozdrawiam Dajcie coś o sobie znać , bo niewiem czy pisze sam dla siebie RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - BtcMaster - 08-12-2016 15:32 Obserwuje dziennik od prawie początku tylko narazie się tutaj nie udzielam RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - MaLiN - 08-12-2016 15:35 Miałeś do mnie napisać na PW w sprawie opcji binarnych. RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - Fpysk - 19-12-2016 12:11 to juz koniec dziennika?? cisza cisza a taki fajny dziennik |