![]() |
[PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka (/Temat-PROGRAM-socialbyte-nowy-program-do-facebooka-138537) |
RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 26-09-2016 17:54 (26-09-2016 16:40)Zdisek napisał(a): Jestem chętny do udziału w testach Wysłałem własnie dostęp na PW. (26-09-2016 16:46)war43 napisał(a): Dziękuje za cenne uwagi. Własnie o takie opinie chodziło. Program będzie dostępny w abonamenie, dokładnego kosztu nie jestem jednak w stanie powiedzieć, ale nie będzie wysoki. Dodatkowo planuję wprowadzić program partnerski, dzięki czemu będzie można uzyskać program jeszcze taniej EDIT: Aktualizacja jest już dostępna - wersja 1.0.0.3 Changelog:
RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - zawi3j - 26-09-2016 20:50 po aktualizacji usunelo wszystkie konta a co za tym idzie grupy ktore sie dodawaly i posty zaplanowane.. brakuje mi czegos takiego : sposród wszystkich userów wyszukuje grupy skresla powtórzenia i postuje główna 'reklama' na unikalnych grupach z roznych kont a na powtarzajacych sie wjezdza jakas alternatywna reklama RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - war43 - 26-09-2016 21:12 Zaproponowałem już coś podobnego w swoim poście ![]() Kolejna propozycja Po pierwszym postowaniu bot mógłby oznaczać wszystkie grupy jako: Wymaga Akceptacji Posta / Nie Wymaga Akceptacji Posta. No, a do tego oczywiście funkcja: Dodaj post w grupach wymagających/niewymagających akceptacji posta. ![]() A co do ceny to przydałaby się taka orientacyjna ![]() Bo nie wiem, czy zakupić Facebook Automation, czy czekać na rozwinięcie Twojego projektu. Na chwilę obecną tamten ma więcej zalet, ale Ty wprowadziłeś Spintax'a, który jest ogromnym plusem. No i dodatkowo z tego co piszesz, to zapowiadają się na prawdę bardzo ciekawe funkcje. ![]() RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - zawi3j - 26-09-2016 21:15 Fajne byłyby linki w dzienniku do postów(nie wiem czy cos takiego jest). Lub coś takiego że pod postem tj główną reklama kolejnego bota podpinamy żeby lajkował i komentował ten post z innych kont ;-) Kolejna sprawa fajnie by było gdyby komputer nie musiał być włączony cały czas...Chyba że nie musi? GUI komunikuje sie z jakimś zewnętrznym serwerem i z niego są wykonywane wszelkie operacje. a my tą aplikacją sie logujemy i zarządzamy programem :-) RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 26-09-2016 22:33 (26-09-2016 20:50)zawi3j napisał(a): po aktualizacji usunelo wszystkie konta a co za tym idzie grupy ktore sie dodawaly i posty zaplanowane.. brakuje mi czegos takiego : Postaram się informować wcześniej o tym która aktualizacja będzie wymagała ponownego dodania kont lub zrobię jakis konwerter. Opcje unikalnych grup postaram się wprowadzić tylko jeszcze nie wiem do końca w jakiej postaci. (26-09-2016 21:12)war43 napisał(a): Zaproponowałem już coś podobnego w swoim poście Całkiem dobry pomysł. Zostanie dodany w kolejnych aktualizacjach. Cena myślę, że będzie około 30zł. (26-09-2016 21:15)zawi3j napisał(a): Fajne byłyby linki w dzienniku do postów(nie wiem czy cos takiego jest). Lub coś takiego że pod postem tj główną reklama kolejnego bota podpinamy żeby lajkował i komentował ten post z innych kont ;-) Taka funkcja też jest do zrobienia tylko wtedy konta musiałby należeć do tych samych grup. Jeszcze nad nią pomyśle. Niestety musi być włączony, a rozwiązanie które opisujesz ma jeden dość duży minus, a mianowicie zwiększa blokowanie przez Facebooka. Gdyby wszytskie zapytania do strony wykonywały się z jednego serwera, a nie z naszego domowego lub mobilnego internetu, szansa na bana by wzrosła. To tak jakbyś logował się na 1000 kont z jednego IP. Jednak można wykupić sobie VPS i na nim używać programu, tylko lepiej w Polsce, bo logowanie z innego kraju raczej źle wpłynie na konta EDIT O wszytskich planowanych i dokonanych zmianach będę informował w pierwszym poscie RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - ljkuba - 27-09-2016 01:10 Jeżeli nadal jest możliwość testowania programu to chętnie się z nim zapoznam i podzielę się swoją opinią ![]() Edit: Dziękuję za możliwość testowania ![]() Po włączeniu programu przywitało mnie przejrzyste menu. Od razu dodałem konto i zacząłem sprawdzać co to cudo potrafi. Utrzymanie konta jest świetnym rozwiązaniem, aczkolwiek fajnie gdyby like, które zostawi konto były kierowane pod dane słowo kluczowe. A do tego gdyby można było tak jak w NB komentować nowe posty na stronach, które obserwujemy to już w ogóle bajka ![]() Fajnie gdyby w wyszukiwarce grup działały Polskie znaki. A przy okazji sortowanie grup wg ilości osób lub statusu grupy też byłoby wygodnym rozwiązaniem. (przepraszam to już jest wyżej wymienione) Wielkim wyjadaczem nie jestem dlatego musiałem się dobrze zastanowić w jaki sposób dodać swój link do postowania. Używając NB wklejałem link do postu z fp i jakiś opis, a następnie spam na grupy. Fajnie gdybyś wprowadził taką funkcję że wklejamy konkretny link i automatycznie są pobierane miniaturki i opis. W sumie nie wiem czemu konto nie chce mi się otworzyć w przeglądarce. Niby czyta i chce się włączyć, ale tego nie robi i nic się nie dzieje xd Zastanawia mnie ile kont mogę podpiąć pod program? Ogólnie War43 podał wiele funkcji, które mogłyby być przydatne. RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 27-09-2016 16:35 (27-09-2016 01:10)ljkuba napisał(a): Jeżeli nadal jest możliwość testowania programu to chętnie się z nim zapoznam i podzielę się swoją opinią Fanpage do lajkowani obecnie są pobieranie z proponowanych dla nas przez FB, ale opcję ze słowem kluczowym też możnaby dodać. Komentowanie też postaram się dodać jako kolejne funkcję. Natomiast polskie znaki powinny działać w wyszukiwarce. Zobacz czy masz klawiature na język polski ustawioną. Opcje sortowania zostały już dodane w wersji 1.0.0.3 (po uruchomieniu w prawym górym rogu powinna pojawić się informacja o aktualizacji) Dodawanie wiadomości wygląda mniej więcej tak: ![]() Spróbuj zaczekać chwilę po włączeniu przeglądarki, po załadowaniu powinna pokazać się strona głowna Facebooka. EDIT Wersja 1.0.0.4 dostępna. Lista zmian znajduje się w pierwszym poscie. Przed aktualizacją polecam exportować, konta ponieważ nie zostaną wczytane automatycznie RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - milosz998 - 28-09-2016 08:11 Jestem chętny do przeprowadzenia testów ![]() RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - xDesinx - 28-09-2016 11:11 Jeżeli jeszcze jest taka możliwość, to byłbym chętny przetestować program ![]() RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - milosz998 - 28-09-2016 13:43 Przy próbie pobrania grup które już mam na koncie mam coś takiego: http://scr.hu/3k41/mt9qj |