![]() |
Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl (/Temat-Darmowy-hosting-5GB-bez-limitu-bez-reklam-keex-pl-138416) |
RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - KeeX - 26-04-2017 09:52 (17-04-2017 08:37)Danysuw napisał(a):(16-04-2017 15:38)KeeX napisał(a): Tak, Premium jest jednorazowe, a rejestracje są automatyczne. Freemium wymaga autoryzacji kont, nie mniej - jeśli czekał Pan 4 dni na akceptację konta to coś musiało pójść nie tak - wysyłamy wiadomość zwrotną, jeśli autoryzacja nie przebiega pomyślnie. Wystarczy wysłać zgłoszenie, że coś jest nie tak, naprawdę - forum to nie jest kanał pomocy. Jest formularz kontaktowy na stronie i tam odpowiedzi są udzielane szybko. RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - WhiteNigga - 06-05-2017 23:29 Ja mam 9 stron głównie landingpage pod sub sms na hostingu i nie narzekam, zdarzały sie przerwy chyba 3 dziennie po 1-2min, poza tym wszystko zajebiście, według mnie najlepszy darmowy hosting, po co przepłacać ![]() RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - Hoolig4n - 07-05-2017 01:20 Ktoś z Was boryga się z podobnym problemem jak ja, czyli rejestracją? ![]() RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - kaktuho - 12-05-2017 21:48 Hej, tak ja sie borykam z takimi problemami ![]() Napisałem do nich email. Odpowiedz blyskawiczna. Dostałem nowy kod ale znowu błąd. Kilkakrotnie, ponawiałem próbę rejestracji ale nic nie pomogło. Dałem screeny z poprawnie wypełnionymi pozycjami do nich na email, i nagle kontakt się urwał ![]() ![]() Pozdrawiam RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - KeeX - 16-05-2017 13:36 Dzień dobry, Szanowni Użytkownicy, Na chwilę obecną tymczasowo wyłączyliśmy darmowe rejestracje. Chcemy usprawnić proces zakładania konta, dlatego znaleźliśmy złoty środek rozwiązań, które ostatnio wdrażaliśmy. Rejestrację odblokujemy w przeciągu kilku dni. Jednocześnie jeśli ktoś potrzebuje konta na już, zachęcam do skorzystania z wariantu Premium. Można również napisać zgłoszenie (Kontakt) z mailem i nazwą, to stworzymy konto ![]() Co do opinii użytkownika kaktuho, jest ona niezgodna z rzeczywistością - użytkownik powinien czuć się zatem zobowiązany do sprostowania swoich słów. Udanego dnia, Mateusz Wiatrzyk RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - kaktuho - 16-05-2017 14:34 (16-05-2017 13:36)KeeX napisał(a): Dzień dobry, Widzę że moja opinia została ![]() Tak czuję się w obowiązku sprostowania moich słów. Fakt faktem, konto Państwo mi założyliście sami. Sposób rejestracji jest problemowy (o czym też wspominaliście wcześniej sami w mailach). Jeśli płace dostaję kod i on nie działa to normalne że użytkownik może poczuć się oszukany. Po moim kontakcie z Państwem, dostałem od Was jeszcze 4-6 kodów z których również nie mogłem się zarejestrować. Potem kontakt się urwał i dopiero po tym jak sam napisałem iż opiszę na forum ( po kilku godzinach ) dostałem odpowiedz i POMOGLIŚCIE, zakładając konto sami ![]() Wprowadzacie nowy system rejestracji, super to jest plus obecny nie działa jak powinien. RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - WhiteNigga - 08-06-2017 19:39 @[KeeX] Może ktoś wejść na maila? Chciałem postawić strony zapleczowe i akurat jest jakaś przerwa ![]() RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - KeeX - 19-07-2017 11:27 Dzień dobry! Od kilku dni hosting KeeX powrócił po miesięcznej przerwie, już oficjalnie pod marką Grupy Zendero. W naszej ofercie znajdują się także płatne usługi, dla zainteresowanych przewidujemy rabat - wystarczy odezwać się w zgłoszeniu lub na [email protected] ![]() Zapraszamy! Udanego dnia, Mateusz Wiatrzyk CEO Grupy Zendero RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - asik2 - 01-09-2017 16:53 Firehost fajnie śmiga i działa niezawodnie. Jestem na ich serwerze od dawna - mała kasa, a jednak usługa niezawodne. Plusów całe mnóstwo, ale przede wszystkim niezawodnośc, opcja wyboru panelu zarządzania. Ogólnie nie sprawiają nam problemów, a to przy hostingu najważniejsze. RE: Darmowy hosting 5GB, bez limitu, bez reklam- keex.pl - kadom - 06-10-2017 15:17 Usługa jak dla mnie całkowicie anonimowa - raczej szkoda komentować. W podobnej cenie znajdziesz dobre hostingi, które istnieją od lat. Jak rozumiem - właścicielem tego hostingu nie jest nawet firma, zgadza się? |