SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com (/Temat-SatoshiWars-zarabiaj-satoshi-grajac-w-gre-RPG-www-satoshiwars-com-138039) |
RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - krruma - 28-09-2016 20:24 Ja też dzisiaj wbiłem 10 lvl a tam pusto, myślałem że tylko ja tak mam ale widocznie nie. RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - kanibal54d - 29-09-2016 07:56 Ja jestem na 7 lvlu i 5 lvl wydobycia. Napiszę do supportu Update: Widzę, że nie ma możliwości napisania ticketa do supportu. W takim razie nie idę już w wydobycie tylko zbieram na wypłatę. RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - rachman - 13-11-2016 20:41 Uzbierane minimum, klikam wypłać i... strona nie istnieje 404... RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - lanpan - 13-11-2016 21:04 haha dobre RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - rachman - 13-11-2016 21:10 Czy dobre? Raczej do przewidzenia RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - lanpan - 13-11-2016 21:11 lipa troche ;/ RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - rachman - 13-11-2016 21:12 no lipa fajny kran, taki inny nie lubię nudnych. spróbuję jeszcze jutro może awaria ale wątpię. wstrzymajcie się z działaniami. edit: dzisiaj też "404 Not Found" także lipa. RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - kira12 - 18-11-2016 07:56 Eh a chciałem sie tam trochę pobawić Najwidoczniej zawsze się spóźniam :/ Edit eee strona nagle ożyła RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - rachman - 19-12-2016 01:44 Dzisiaj spróbowałem wypłacić i tadam Udało się. Naprawili co trzeba ale wypłaca na procesor faucethub.io, zakładajcie więc tam konta i wypłacajcie nim znów coś się skaszani Nie obczaiłem jeszcze po co procesor ma refy bo dopiero założyłem konto ale jak ktoś chce to zapraszam do rejestracji w procesorze z refa (ref: faucethub.io). RE: SatoshiWars - zarabiaj satoshi grając w grę RPG!! - www.satoshiwars.com - kanibal54d - 19-12-2016 10:14 Potwierdzam kranik płaci Instant. Z FaucetHub wypłaty natomiast są realizowane w środy i niedziele |