Trybulski - Oszust! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Trybulski - Oszust! (/Temat-Trybulski-Oszust-137916) |
RE: Trybulski - Oszust! - lanyo - 12-09-2016 13:33 @[devilll] @[mikuss] Napisałem dzisiaj do Trybulskiego z przypomnieniem i na tą chwile wiadomość została odczytana (Dzisiaj 14:03) ale bez odzewu jak i bez kasy na koncie poczekajmy do wieczora, jeszcze trochę czasu ma, no ale niestety przeczucie mam zupełnie inne, okażę się niebawem RE: Trybulski - Oszust! - Norman - 12-09-2016 13:37 wałki na 200 zł? ludzie co jest z wami, jak kraść to miliony. 2 RE: Trybulski - Oszust! - lanyo - 12-09-2016 13:52 @[Majka] pieniądze zostały zwrócone TEMAT DO ZAMKNIĘCIA poniżej screen przelewu, trochę się naczekałem... zobaczymy czy @[trybulski] okres oczekiwania jakoś wynagrodzi.. RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 12-09-2016 13:57 Jestem zaskoczony po tych jego krętactwach ale stały warn i pewnie opis w profilu by uważać na Niego go nie ominie @[Majka] ??? Fajnie @[lanyo] że po długim czekaniu doczekałeś się zwrotu RE: Trybulski - Oszust! - trybulski - 12-09-2016 14:08 1) "Pewnie Trybulski przyjdzie znowu i napisze, że reklamację będzie musiał znowu na bank złożyć tak jak na pocztę bo biedny wpłacił a odbiorca nie dostał" 1) tak jak napisałem: ponieważ poczta nie wywiązała się z umowy ze mną na przelew środków do uzytkownika, zrobiłem reklamację na poczcie i zwróciłem pieniądze wprost z placówki banku cóż - reklamacja na poczcie się zdarzają 2) "wałki na 200 zł? ludzie co jest z wami, jak kraść to miliony." 2) to nie był żaden wałek a zbieg niekorzystnych zdarzeń, za które serdecznie was przepraszam 3) "zobaczymy czy trybulski okres oczekiwania jakoś wynagrodzi.." 3) napisz proszę @[lanyo] na PW: uzgodnimy, w jaki sposób mam ci wynagrodzić czas oczekiwania RE: Trybulski - Oszust! - Majka - 12-09-2016 20:12 Sprawa rozwiązana - zwrot pieniążków. Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |