Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Trybulski - Oszust! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Trybulski - Oszust! (/Temat-Trybulski-Oszust-137916)

Strony: 1 2 3 4

RE: Trybulski - Oszust! - lanyo - 12-09-2016 13:33

@[devilll] @[mikuss] Napisałem dzisiaj do Trybulskiego z przypomnieniem i na tą chwile wiadomość została odczytana (Dzisiaj 14:03) ale bez odzewu jak i bez kasy na koncie Smile poczekajmy do wieczora, jeszcze trochę czasu ma, no ale niestety przeczucie mam zupełnie inne, okażę się niebawem Wink

RE: Trybulski - Oszust! - Norman - 12-09-2016 13:37

wałki na 200 zł? ludzie co jest z wami, jak kraść to miliony. Jerk2

RE: Trybulski - Oszust! - lanyo - 12-09-2016 13:52

@[Majka] pieniądze zostały zwrócone Smile TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

poniżej screen przelewu, trochę się naczekałem... zobaczymy czy @[trybulski] okres oczekiwania jakoś wynagrodzi.. Smile

[Obrazek: ck5DE3s.jpg]

RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 12-09-2016 13:57

Jestem zaskoczony po tych jego krętactwach ale stały warn i pewnie opis w profilu by uważać na Niego go nie ominie @[Majka] ???

Fajnie @[lanyo] że po długim czekaniu doczekałeś się zwrotu Smile

RE: Trybulski - Oszust! - trybulski - 12-09-2016 14:08

1) "Pewnie Trybulski przyjdzie znowu i napisze, że reklamację będzie musiał znowu na bank złożyć tak jak na pocztę bo biedny wpłacił a odbiorca nie dostał"

1) tak jak napisałem: ponieważ poczta nie wywiązała się z umowy ze mną na przelew środków do uzytkownika, zrobiłem reklamację na poczcie i zwróciłem pieniądze wprost z placówki banku

cóż - reklamacja na poczcie się zdarzają Sad

2) "wałki na 200 zł? ludzie co jest z wami, jak kraść to miliony."

2) to nie był żaden wałek a zbieg niekorzystnych zdarzeń, za które serdecznie was przepraszam Sad

3) "zobaczymy czy trybulski okres oczekiwania jakoś wynagrodzi.."

3) napisz proszę @[lanyo] na PW: uzgodnimy, w jaki sposób mam ci wynagrodzić czas oczekiwania

RE: Trybulski - Oszust! - Majka - 12-09-2016 20:12

Sprawa rozwiązana - zwrot pieniążków.

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.