Allegro, konto zbanowane, zwrot pieniędzy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Allegro, konto zbanowane, zwrot pieniędzy (/Temat-Allegro-konto-zbanowane-zwrot-pieniedzy-137067) |
RE: Allegro, konto zbanowane, zwrot pieniędzy - Ascoran - 16-08-2016 21:37 Proponuje taki nagłówek allegro: "SPRZEDAM CZAS POŚWIĘCONY NA ODPALENIE BOTA KTÓRY SAM WSZYSTKO ROBI - NIE GWARANTUJE ŻE SIĘ DŁUGO UTRZYMA TAKOWE KONTO" 18zł A w opisie pod gwiazdką: "autor nie ponosi żadnej odpowiedzialności, nie przyjmuje zwrotów, zażaleń i nic tego typu - wyjątkiem tutaj jest przelew na moje konto bankowe" 2 RE: Allegro, konto zbanowane, zwrot pieniędzy - alork1 - 16-08-2016 21:49 (16-08-2016 21:30)jarunioo7 napisał(a): @[twardy] - on i tak wie lepiej od nas wszystkich razem wziętych Właśnie nie wiem, dlatego się pytam. Dzięki wszystkim za pomoc. RE: Allegro, konto zbanowane, zwrot pieniędzy - Pawlak093 - 16-08-2016 22:06 Odbiegając od tematu; Ja kupiłem kiedyś licencję do avast na 365 dni i po kilku tygodniach użytkowania licencja wygasła albo została zablokowana. Napisałem do sprzedającego o tym; w odpowiedzi dostałem: proszę podać numer konta, zwrócimy hajs jakieś 20zł RE: Allegro, konto zbanowane, zwrot pieniędzy - twardy - 16-08-2016 22:10 Pewnie nie chcial miec problemow... za handlowanie trefnymi kodami. |