Wizygran - nowy początek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wizygran - nowy początek (/Temat-Wizygran-nowy-poczatek-136360) |
RE: Wizygran - nowy początek - mikuss - 26-09-2016 07:27 (26-09-2016 03:19)Wizygran napisał(a):(25-09-2016 20:43)mikuss napisał(a): Na bux-ach da się zarobić ale trzeba wiedzieć jak Wielki błąd to robisz cały czas bo zaczynasz wszystko od d.py strony Neobux w Twoim przypadku powinien być ostatni na liście inwestycji, bo w niego sens i opłacalność zarobku przy rr to kwota 150-200$ w konto golden i minimum 400 rr( inwestycja bez golden w rr to tylko zwykla strata kasy) natomiast sa byxy gdzie wystarczy 50-60$ na start i z tych buxow rozkreciwszy konta miałbyś na inwestycję w neobux a ty robisz wszystko na odwrót. Ale to również jak pisałem nawet do inwestycji w "głupie" buxy trzeba pomysleć, jak co skąd, gdzie kiedy i od czego zacząć bo tak na hura bez planu to się tylko traci kasę której tutaj i tak za bardzo nie ma i dalej ma się na koniec NIC, a nawet i stratę czasu i tego co w tym czasie się tam uskrobało Co do procesorów to paypal i perfectmoney. Ty się uparłeś na złodziei i dajesz się okradać co z resztą już w różnych wątkach parokrotnie podkreślałem podczas rozmowy RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 26-09-2016 13:49 Na spokojnie, nie musisz na mnie najeżdżać, z chęcią wysłucham wszystkich uwag Z procesorów PayPal odpada, właśnie myślałem nad PerfectMoney, ale musze sie rozeznać jak to tam wygląda. Z neobuxem wiem, że potrzebna jest taka kwota, a i nie wiem czy by się w ogóle zwróciła, musiałbym to dobrze rozegrać a nie wiem jak w tym buxie wygląda to z recyklingiem rr, jaki koszt, też musiałbym sie lepiej rozeznać. A propo, jakie buxy proponujesz z tych w które można włożyć 50-60$? Nic konkretnego nie umiem znaleźć.. RE: Wizygran - nowy początek - mikuss - 26-09-2016 17:09 (26-09-2016 13:49)Wizygran napisał(a): Na spokojnie, nie musisz na mnie najeżdżać, z chęcią wysłucham wszystkich uwag Perfectmoney konto zweryfikowane prowizja od wysłanej kwoty 0.005% Konto bez weryfikacji 1,99% od wysłanej kwoty, jak ktoś wysyła do Cb to trafia cała wysyłana kwota Np http://www.gptplanet.com 20$ na 2 miesiące premium i 45 na 300 rr, potem z tego co masz rr masz na nastepnych, przedłużenie, odłożysz na przedłużenie premium i zostaje na wypłaty. Z neobux kwota wystarczy na rr, masz golden i działasz dokładając nowych, przedłużając posiadanych i sobie na wypłaty też uzbierasz przy powiększaniu liczby rr RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 29-09-2016 14:13 Będę dążył do tego by zainwestować w owego, bądź innego, jednakże na pewno w buxa. Póki co moja kasa będzie krążyć przez takowe koło: MX>Lara>Payza>GPTPlanet lub inny. Na chwilę obecną na koncie Payza mam okrągłe 0,4$! W MXRevShare prezentuje się to następująco: W Lara nic się nie zmieniło od ostatniego czasu. Kasa rośnie, będę wypłacać co kilka dni by nie tracić na prowizji. Stan konta w BuxInside: 2.178$ Cel minimalny który stawiam sobie przed inwestycją w Buxa: 65$ Bez osiągnięcia tego pułapu nawet nie próbuję. Pozdrawiam, życzcie powodzenia RE: Wizygran - nowy początek - danoneksss - 29-09-2016 14:38 Życzę powodzenia . RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 02-10-2016 10:07 Witam, to znowu ja Dzisiaj została zlecona wypłata w Lara, oczywiście doszła błyskawicznie Na razie będę wrzucał tylko kase, którą uda mi sie wypłacić już na konto, albo jeśli będę miał coś ciekawego do przekazania. Póki co, trzymajcie kciuki ! Stan konta: 7.82$ RE: Wizygran - nowy początek - danoneksss - 10-11-2016 18:19 @[Wizygran] Jak Ci idzie? , dawno nic nie pisałeś. Wizygran - nowy początek - Vasaki - 17-02-2018 08:04 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wizygran - nowy początek - Vasaki - 25-02-2018 10:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |