fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) (/Temat-fxlayer-net-nowy-program-BTC-i-Keye-CS-GO-135873) |
RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - milkus - 22-07-2016 18:42 loryn222 wszystko jest opisane. Zarówno na głównej jak i w rules masz napisane, że iframe to 25% kwoty bazowej. Może nie wiele, ale akceptowane są też proxy i boty dla iframe (z innych programów byś za to wyleciał, a u mnie możesz bez obaw iframe promować) Chcesz więcej, nie ma problemu. Użyj manual surfa, bądź wysokiej jakości trafiku dla main-portal. Ale spróbuj mi tu z botami, autosurfami, czy innym automatem jechać, to wtedy ja pojadę po koncie. Tak jest na głównej i tak jest w rules. W planach mam też: - wprowadzenie kodu popup dla webmasterów pod przeglądarki Firefox (będą się otwierać bez klikania - tzn. od razu po wejściu) - obniżenie minimum do wypłaty, ale tylko dla płatności Bitcoin. Ta opcja wejdzie jak tylko zwiększy się ruch. Więc suma sumarum, wkrótce powinno być łatwiej osiągnąć wypłatę. RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - Robson19 - 23-07-2016 17:25 Witam coraz bardziej ciekawie sie zapowiada zbieram na drugą wypłatę jak uzbieram to sie pochwale Brawo dla Admina za pomysły tak trzymaj Pozdrawiam RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - milkus - 27-07-2016 10:24 Zgodnie z obietnicą, zmniejszyłem minimum dla płatności Bitcoin. Teraz wynosi ono 0.0005 BTC jeśli chcesz wypłacić w bitcoinach i 0.004 BTC jeśli chcesz wypłacić w kluczach do gry CS GO. Zatem powinno być dużo łatwiej uzyskać wypłatę. Wkrótce pojawi się też nowy kod do promowania. RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - Robson19 - 27-07-2016 18:26 witam Wypłata zlecona RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - milkus - 27-07-2016 21:50 Wypłaty wypłacone Przepraszam, że dopiero teraz, ale zlecono mi ciężką pracę graficzną. RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - Robson19 - 27-07-2016 22:00 Nie ma za co przepraszać i tak bardzo szybciutko sie pojawiła wypłata RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - loryn222 - 28-07-2016 18:18 (22-07-2016 18:42)milkus napisał(a): loryn222 wszystko jest opisane. Zarówno na głównej jak i w rules masz napisane, że iframe to 25% kwoty bazowej. Może nie wiele, ale akceptowane są też proxy i boty dla iframe (z innych programów byś za to wyleciał, a u mnie możesz bez obaw iframe promować) Ty płacisz za polskie UV 0,75 satoshi z autosurf a dla mnie to zbrodnia , więcej to ludzie zarabiają wysyłając do mnie UV na surfa a place 10punktuw czyli 5 satoshi gdyż można u mnie wymienić 200 000 punktów na 100 000 satoshi . Nawet wysyłając UV do innego autosurf zarabiam minimum 2 satoshi . UV z surfa nie jest wysokiej jakosci , ale tez nie są to puste wejścia z botów czy Proxy , tylko realny UV , jest na forum nawet program który placi za UV każde 4 satoshi , a ja jak u ciebie zarobię 100 000 satoshi to będzie zajebiscie . Płacisz za realny ruch gorszej jakości jak murzynowi który haruje na plantacji bawelny codziennie by po miesiącu dostac starą bułkę. RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - Robson19 - 28-07-2016 18:34 wiadomo nic za darmo ja swoja drogą nie narzekam Pozdrawiam RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - milkus - 28-07-2016 19:49 (22-07-2016 18:42)milkus napisał(a): Ty płacisz za polskie UV 0,75 satoshi z autosurf a dla mnie to zbrodnia , więcej to ludzie zarabiają wysyłając do mnie UV na surfa a place 10punktuw czyli 5 satoshi gdyż można u mnie wymienić 200 000 punktów na 100 000 satoshi . Nawet wysyłając UV do innego autosurf zarabiam minimum 2 satoshi . UV z surfa nie jest wysokiej jakosci , ale tez nie są to puste wejścia z botów czy Proxy , tylko realny UV , jest na forum nawet program który placi za UV każde 4 satoshi , a ja jak u ciebie zarobię 100 000 satoshi to będzie zajebiscie . Płacisz za realny ruch gorszej jakości jak murzynowi który haruje na plantacji bawelny codziennie by po miesiącu dostac starą bułkę. Skąd wziąłeś to UV 0,75 satoshi ? Za ruch PL jest 3 satoshi z głównego portalu, a z iframe 1 satoshi (bo 0,75 zaokrąglone jest do 1). Podsumowując wszystkie PTP, które płacą w BTC, mam najlepsze stawki. Zrozum też, że ruch z botów i proxy jest ciężko sprzedać i nawet 1 satoshi za niego to dobra stawka. Bo inni za ten ruch banują. loryn222 daj mi link do swojego autosurfa, pojadę botami i zobaczymy ile zarobię. Dla porównania Iframe Coin płaci 1 satoshi za każdy ruch - teraz przelicz, gdzie dostaniesz więcej? W dodatku Iframe Coin ma zawalone iframe, które potrafi zawiesić Firefoxa. RE: fxlayer.net - nowy program (BTC i Keye CS GO) - loryn222 - 28-07-2016 21:12 (28-07-2016 19:49)milkus napisał(a):(22-07-2016 18:42)milkus napisał(a): Ty płacisz za polskie UV 0,75 satoshi z autosurf a dla mnie to zbrodnia , więcej to ludzie zarabiają wysyłając do mnie UV na surfa a place 10punktuw czyli 5 satoshi gdyż można u mnie wymienić 200 000 punktów na 100 000 satoshi . Nawet wysyłając UV do innego autosurf zarabiam minimum 2 satoshi . UV z surfa nie jest wysokiej jakosci , ale tez nie są to puste wejścia z botów czy Proxy , tylko realny UV , jest na forum nawet program który placi za UV każde 4 satoshi , a ja jak u ciebie zarobię 100 000 satoshi to będzie zajebiscie . Płacisz za realny ruch gorszej jakości jak murzynowi który haruje na plantacji bawelny codziennie by po miesiącu dostac starą bułkę. Traffic2bitcoin placi 4 satoshi za każde UV . Jesli ty realny ruch nawet z autosurfa doliczasz do Proxy i botów to pozdro . Stanowczo nie polecę nikomu z właścicieli autosurfow zmianę z traffic2bitcoin na twój na ktorym placisz 4razy mniej |