[NIEOPŁACALNE] BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: [NIEOPŁACALNE] BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania (/Temat-NIEOPLACALNE-BTCClicks-jak-zarobic-ciekawa-sumke-bez-polecania-134280) |
RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - MisieQ88 - 08-07-2016 02:24 Program dalej działa i dalej wypłaca?? Jest sens jeszcze w to wchodzić ?? RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - Zaróbmy Razem - 09-07-2016 16:59 Działa i wypłaca od 2008 roku, nie zanosi się na SCAM, wręcz jest nikła szansa. Wzrost czy spadek ceny BTC też nie zabije programu, bo stawki są ciągle regulowane. RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - MisieQ88 - 05-11-2016 01:15 Trafić na refferalsów to chyba graniczy z cudem... Poza tym zegar pokazuje, że jeszcze 3 minuty odświeżam, a tu informacja że następni refferalsi do wypożyczenia za 8h ... Coś jest nie halo?!?! Dalej działasz w tym programie @Zarobmy Razem?? Jest sens teraz wchodzić i próbować wypożyczać refferalsów ? RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - dariuszkow4 - 06-11-2016 09:11 Działa jeszcze ten program ? Bo chętnie bym spróbował RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - MisieQ88 - 06-11-2016 23:40 Działać działa, tylko jak mówię nie wiem jak z tymi poleconymi czy dalej są, bo sam klikam od jakiegoś czasu. RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - KaszTTD - 16-02-2017 14:07 Czy ktoś jest w programie? Program wypłata? Są jakieś prowizje? RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - Zaróbmy Razem - 17-02-2017 17:22 Program działa, ale chyba tym postem zabiłem sposób zarobku xD Wychodzi na to, że jest określona pula refów do wypożyczenia, im więcej osób wypożycza tym gorzej. Doszedłem do 600RR i dalej nie mogłem bo brakło refów do wypożyczenia za każdym razem. Pieniędzy nie utopicie, ale cała inwestycja może się nawet zwracać miesiącami, zależnie od tego ile wpłacicie. Nie wiem czy komuś chce się siedzieć mając 30-100RR. W tym momencie kupno premki odpada, a bez premki refy się praktycznie nie zwracają. Jeśli ktoś chce tam klikać - śmiało, jeśli ktoś chce wypożyczać - odradzam, łatwo utopić pieniądze na dłużej. Aktualizuje ze względu na to, że ciągle dostaje wiadomości z pytaniami. Temat do archiwizacji. RE: [NIEOPŁACALNE] BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania - mcraft - 17-02-2017 19:25 Jak chcecie zarabiać w tym programie 2x wiecej wystarczy że pobierzecie nową operę z darmowym vpn i ustawicie USA z 26 reklam zrobiło sie 48. |