Szkolenie AdSense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szkolenie AdSense (/Temat-Szkolenie-AdSense-133738) |
RE: Szkolenie AdSense - ebooks4free.pl - 30-09-2016 15:55 (30-09-2016 14:20)archie napisał(a): Ja rozumiem.. ale po co komu mój PESEL? Ma moje imię, nazwisko, adres, kod miejscowość.. i do tego PESEL... i np. bez problemu bierze pożyczki w nieuczciwych parabankach, dla których wsio radno kto zaciąga, byle byłoby z kogo ściągać... Szukasz szkolenia adsense za darmo. Polecam sprawdzić tu: Google AdSense - Poznaj sekrety Google RE: Szkolenie AdSense - trybulski - 30-09-2016 16:25 Jeśli chodzi o szkolenie sekrety adsense to na 100 stronach, zgromadziłem mnóstwo praktycznych informacji, a wśród nich: - co to jest AdSense i w jaki sposób działa? - najważniejsze informacje o AdSense! - jak uzyskać wysokie stawki za kliknięcia? - jak mądrze skorzystać z opcji wyszukiwania tematycznego dostępnego w AdSense? - w jaki sposób zarabiać jeszcze więcej? - informacje dla początkujących - jak zacząć? - najważniejsze zasady AdSense z którymi powinieneś się zapoznać - jaka tematyka jest najlepsza pod AdSense? - czym są i jak działają strony robione pod AdSense czyli MFA? - jak zoptymalizować stronę pod AdSense? - jak krok po kroku stworzyć zarabiającą stronę? - jak pozycjonować stronę? - jak sprawdzić gdzie najczęściej na stronie klikają odwiedzający i wykorzystać te informacje - wybór najlepszego miejsca, w którym wstawić reklamy na stronie. - jak dzięki pewnym trikom, zwiększyć CTR nawet o kilka procent. - jak krok po kroku wykonać stronę MFA? Dodatkowo daję pełen, 30-dniowy support. RE: Szkolenie AdSense - archie - 30-09-2016 16:30 Kiedy po opłaceniu dostaje się poradnik? RE: Szkolenie AdSense - trybulski - 30-09-2016 16:38 Powinno być od razu, ale jeśli zapłaciłeś a jeszcze nie otrzymałeś, to napisz z adresu e-mail, z którego dokonano zamówienia. RE: Szkolenie AdSense - archie - 30-09-2016 16:38 Na stronie pisze, że po 5 minutach... ja już czekam 12... Ok. Poradnik już mam. Zabieram się do czytania. RE: Szkolenie AdSense - freestyper - 30-09-2016 17:41 daj znac czy warto RE: Szkolenie AdSense - Vasaki - 30-09-2016 17:59 Wszystko co wymienione w spisie który udostępniłeś dostępne na zagranicznych forach ^^ Ale fajnie, że przetłumaczyłeś i ew. złączyłeś w całość Edit, wybacz przyjacielu ale jako że to forum o zarabianiu a nie facebookowa grupa to postanowiłem troche poszperać Informacja do ew. kupujących: - poradnik jest stary (przynajmniej sprzed kilku miesięcy, a zasady dotyczące seo, doboru keywordow caly czas sie zmieniaja) Link do poprzedniej strony: http://maszynkadozarabiania.blogspot.com/2011/02/jak-zarabiac-w-sieci-bez-wkladu.html P.s. Widać że brakuje pieniędzy bo to odgrzewanie wody i to takie ostre bo z ceny 229zł zejść do 39 to troche jest RE: Szkolenie AdSense - Damkofr - 30-09-2016 18:06 W strefie jest poradnik który wrzuciłem i jest to samo + dużo, dużo więcej xd Poka chociaż dzisiejsze zarobki z adsense do tej godziny. Podejrzewam że na adsense zarabiasz grosze albo nic. RE: Szkolenie AdSense - freestyper - 30-09-2016 18:10 (30-09-2016 18:06)Damkofr napisał(a): W strefie jest poradnik który wrzuciłem i jest to samo + dużo, dużo więcej xd Nom racja czekamy na dzisiejsze zarobki RE: Szkolenie AdSense - Vasaki - 30-09-2016 18:12 GoogleAdsense nie pozwala na publikowanie zarobków swoich partnerów Tak więc to dla mnie zrozumiałe Nie mniej jednak wszelkie poradniki sprzedawane na tym forum winne być oddane do recenzji jednemu z członków supportu A dla zainteresowanych masa poradnikow z tego tematu: http://bit.ly/2cH76DZ P.s. widzę zarąbiście dużo podobieństw http://systemzarabiania.blog.pl/ Prosze Cię?! 2010 rok!? Cytat:W Ciągu 3 Lat Zostałem Oszukany 15 RazyTo mam radę Wróć do tego ostatniego bo trafiłeś na największe forum w Polsce o zarabianiu |