Olszi zarabia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Olszi zarabia (/Temat-Olszi-zarabia-133277) |
RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - hubi9 - 28-05-2016 14:33 Ładnie Ci idzie widze RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 29-05-2016 16:20 Czas podsumować weekend i pomyśleć nad nadchodzącym tygodniem. Giełda zamknięta więc działało się na innych stronkach. Na MyPay udało się zarobić stóweczkę z hakiem Co do forexa: Prognozy wskazują, że ceny ropy mają w nadchodzącym tygodniu pójść do góry. Mocno w to wierzę i mam nadzieję, że tak będzie. Jestem też ciekaw sytuacji w Kanadzie. W związku z ostatnimi pożarami wydobycie ropy w Albercie zmalało o 1mln baryłek dziennie. Na ten tydzien przewidziano również posiedzenie OPEC. RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 31-05-2016 09:59 Ostatnie 2 dni z zarobkami kiepsko. Marnych pare złotych udało się zarobić. Cały czas czekam by ropa poszła mocniej w górę. Dzisiaj wieczorem/jutro będę robił podsumowanie miesiąca. A na poprawę humoru przyszła mi dziś z rana trzecia wypłata z forexa RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 31-05-2016 15:15 Jest ostatni dzień maja, nie spodziewam się dostać już dziś żadnej wypłaty więc można robić podsumowanie. Liczę tylko kasę, którą zarobiłem i wypłaciłem w maju. W maju zarobiłem: 1650zł Jestem mega zadowolony bo odkąd bawię się w zarabianie przez neta to myślę, że to najlepszy mój miesiąc Jako, że zdecydowanie wolę pieniadze w postaci fizycznej a nie cyferek na koncie więc sobie wypłaciłem RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - DonWestbam - 31-05-2016 21:12 Malina Gratulacje Mi za to strzeliła po drodze do pracy opona, i na zapasie wróciłem do domu. Przynajmniej pogram se na plus pińcet RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 31-05-2016 21:38 (31-05-2016 21:12)DonWestbam napisał(a): Malina Gratulacje Nic się nie martw. Teraz to nawet prezydentowi się zdarza RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - DonWestbam - 31-05-2016 21:57 No to fakt Ale oponę tak rozpruło że się w głowie nie mieści. A Ford do tego tak sprytnie montuje zapas pod spodem że 2h kombinowałem jak to wyjąć RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Bazor - 01-06-2016 00:34 Ogromny szacun za takie osiągnięcie ! Mimo, że sam tyram fizycznie w pracy za 10zł na godzine na czarno i codziennie trzeba słuchać darcie ryja szefa to takie dzienniki jak i widok kaski motywuje do działania na zrobieniu coś więcej niż oglądaniu zarabiam.com RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 01-06-2016 10:16 Czerwiec nie zaczyna się optymistycznie. Kupiłem ropę i nie przewidziałem, że tak mocno cena pójdzie w dół. Kończą mi się środki i jeśli ropa nie skoczy do góry to będę w czarnej du... Dzięki za miłe komentarze.Fajnie, że ktos czyta ten dziennik. Większość z tych 1650zł wydałem dziś na zapisanie się na kurs. 1150zł wydane, dodatkowo zabulę 100zł za badania. To teraz zbieramy na autko RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - CichoCiemny - 01-06-2016 14:20 No tragedia, ja wczoraj w najmniej odpowiednim momencie kupiłem i dupa, a kasy coraz mniej się robi. Myślisz ze te posiedzenie OPEC coś zmieni ? |