![]() |
Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] (/Temat-Prosty-sposob-na-niemaly-zarobek-dzieki-graniu-w-gry-mozliwosc-stworzenia-zaplecza-133223) |
RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - AlucyBlue - 18-05-2016 23:44 (18-05-2016 18:09)djeerg napisał(a): to nie ma nic wspólnego z nickiem. SS tutaj https://scr.hu/qP5ow3"We are currently experiencing issues with League of Legends EU Nordic & East Server. Please stay put." Przykro mi, błąd z ich strony, musisz zaczekać, zazwyczaj naprawy zajmują im koło 24 godzin, myślę że dziś już wszystko będzie okay ![]() Nie zobaczyłem jeszcze strony, bo mam kupę roboty chwilowo ale mam kilka pytań ![]() 1. Czy są jakieś zasady grania w lola narzucone przez digibyte czy po prostu można grać samemu i tyle? Różnie, jak narazie zaliczało mi wszystkie gry, te z botami i 1v1 również ![]() 2. Zalicza za granie na botach? odp wyżej 3. Jest dzienny limit grania tam / nabijania digybitów? Nie istnieje, jest ograniczenie do 10 refów jedynie //Edit 4. Czemu nie można dodać LoL summoner'a z EUNE? Nie ma takiej opcji do wyboru ;9 [/quote] odp wyżej RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - GreenVolume - 20-05-2016 10:50 Cóż, fajna sprawa ale szkoda, że tylko jest badziewny lol i cs. Przykre ![]() RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - AlucyBlue - 20-05-2016 15:45 Ojtam zaraz badziewne, pamiętaj że na stronie zarobić mozna na kilka sposobów ![]() RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - wiezaawieza - 20-05-2016 15:58 Drugi dzień już nie da się połączyć konta z EUNE. A zatem ja nie skorzystam. Powodzenia. RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - AlucyBlue - 20-05-2016 22:00 (20-05-2016 15:58)wiezaawieza napisał(a): Drugi dzień już nie da się połączyć konta z EUNE. A zatem ja nie skorzystam. Powodzenia. Może spróbuj napisać do supportu? Mi odpisali dosłownie po 30 minutach ![]() RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - Shadecaster2 - 21-05-2016 00:20 dostaje co gre około 20DGB, troche mało RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - AlucyBlue - 21-05-2016 04:01 Gry zależne są od statystyk ![]() RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - Shadecaster2 - 21-05-2016 11:09 8/0/12, 150 minionow, 2 turrety, win dostałem 13pkt ![]() RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - AlucyBlue - 22-05-2016 10:33 warto grac ze znajomymi ![]() RE: Prosty sposób na niemały zarobek dzięki graniu w gry [możliwość stworzenia zaplecza] - Arkadynachyla - 22-05-2016 11:04 Jak wypłacić te DGb z portfela na prawdziwa walutę np Paypal? mam 223.00 DGb |