![]() |
Ewhoring -"studnia bez dna" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Ewhoring -"studnia bez dna" (/Temat-Ewhoring-studnia-bez-dna-132707) |
RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - fejQ - 02-05-2016 18:43 @twardy tak jestem oszustem i zdaje sobie z tego sprawe ![]() ![]() ![]() Skoro reklamujesz suby to oczywistym jest, ze tym sposobem zarabiasz ![]() Oczywiscie promujesz zapewne programy dzieki ktorym ktos dostaje doladowanie za 50 zl za darmo, za jednego suba dostaje link do obejrzenia filmu ktory dopiero wszedl na ekrany kin ![]() ![]() Skoro wdales sie w dyskusje to napisz może co promujesz poprzez suby i na czym polega Twoja uczciwosc przy naciąga...pff przepraszam, przy oferowaniu ludziom subskrypcji ![]() ![]() RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - twardy - 02-05-2016 18:53 (02-05-2016 18:43)fejQ napisał(a): @twardy tak jestem oszustem i zdaje sobie z tego sprawe 1) Nie zarabiam na subach. 2) Nie musze ci nic udowadniac, bo - nie obchodzi mnie opinia jakiegos oszusta - nie oszukuje ludzi w co i tak nie uwierzysz bo w koncu wszyscy na tym forum to oszusci. RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - fejQ - 02-05-2016 19:00 "nie obchodzi mnie opinia jakiegoś oszusta" a jednak wciąż się wdajesz w dyskusję ze mną ![]() Tak jak napisałem w poprzednim poscie... Nie musisz odpowiadać i nie odpowiedziałeś i ok szanuje to ![]() Zapytałem z ciekawości ale wiedzieć nie muszę ![]() Szczerze ch.j mnie to obchodzi jak zarabiasz i miłoby było gdyby Ciebie tyle samo obchodziły moje zarobki ![]() Wątek ten założyłem, aby udzielały się na nim osoby zarabiające tak jak ja, w celu wymiany spostrzeżeń ![]() RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - Karewer - 02-05-2016 19:04 Przecież ewhoring to może być real content. Ktoś płaci i otrzymuje to, za co przykładowo zapłacił. Proponuję zakończyć tą dyskusję, bo mamy piękny weekend majowy i tym trzeba się cieszyć. Jeśli komuś za duże ciśnienie uderza do głowy to proponuję wyjść na dwór i się przewietrzyć. ![]() RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - fejQ - 02-05-2016 19:05 Nie zawsze real content ![]() RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - Karewer - 02-05-2016 19:07 No nie zawsze, bo to zależy od dobrej gestii oferującego/promującego. Również subskrypcje jak i SMS premium mogą być real contentem, bo oferujesz coś, za zapisanie się do suba, a znam parę osób, które w taki sposób właśnie zarabiają na subach ![]() Nie ma co sobie cisnąć od oszustów/dziwkarzy itp. bo żałośnie się to czyta, a dziś zarabiać na ewhoringu to również trzeba umieć i mieć gadkę. Obie strony powinno mieć szacunek do siebie i to wszystko. Nikt również nie pisze, że to ktoś lubi, że jest przyjemne itp. Jak już napisałem: "każdy orze jak może" ![]() RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - fejQ - 02-05-2016 19:10 Oczywicie zdaję sobie sprawę, że sms premium czy suby mogą służyć do zarobku na real content ![]() ![]() RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - Karewer - 02-05-2016 19:15 Pewnie. Sam zarabiam na subach, a do niedawna na ewhoringu pracowałem. Nie jestem krystalicznie czysty i nie będę nikogo osądzał. Po prostu trzeba się szanować, bo to jedna z cech, które mówią wiele o człowieku ![]() RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - szykiryki - 02-05-2016 19:16 Też uważam, że dyskusja nie ma większego sensu, zważając na to co znajduje się w pierwszym poście wątku (w sumie nic). fejQu, jesteś tutaj od miesiaca, a założyłeś już ZYLION tematów na temat EW. Sama od czasu do czasu pozwalam sobie na zarobek w ramach ewhoringu, ale nie widze najmniejszego sensu w tym temacie i takiej "dyskusji", nie wiem może wrzucić to do offtopu, bo ani to przydatne, ani opisujące pracę... @[Majka] czy @[piotrekprorok] zadecydują, bo w sumie nie ma tutaj podmiotu samej dyskusji... RE: Ewhoring -"studnia bez dna" - Assasinoo - 02-05-2016 19:30 szyki dobrze zwróciła uwagę na ten fakt, spamujesz tematami o ewhore jak głupi ![]() |