![]() |
jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) (/Temat-jak-doladowac-telefon-za-darmo-DARMOWY-poradnik-ewhoring-dla-poczatkujacych-132382) |
RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - Assasinoo - 28-04-2016 15:55 (28-04-2016 14:43)szykiryki napisał(a): zagrać na flecie w miejscu publicznym Co Ci chodzi po głowie? I to jeszcze w miejscu publicznym... ![]() RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - AlmostDivine - 29-04-2016 17:07 Calkiem ciekawe ale jak potem zuzywasz ta kase z tel? RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - DzejkobPL - 29-04-2016 17:18 (29-04-2016 17:07)AlmostDivine napisał(a): Calkiem ciekawe ale jak potem zuzywasz ta kase z tel?Dzwoni, smsuje, kupuje paczki internetu lub wysyła SMS premium za 40-50% ceny. ![]() RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - fejQ - 29-04-2016 17:55 tak jak napisałem w pierwszym poscie ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o pytanie @AlmostDivine odnośnie tego jak zużywałem tę kasę to robiłem dawniej tak: Brałem telefon w mixie np na 48 doładowań i wtedy miałem telefon z wyższej półki w przystępnej cenie ![]() ![]() ![]() To co było na koncie to zużywałem na połączenia, smsy, ewentualnie net.. wtedy oferty nolimit nie były powszechnie dostępne więc dawało się część wydzwonić ![]() To co zostawało wymieniałem na gotówkę, był taki serwis gdzie SMSy premium mogleś spieniężyć na przelew na konto bankowe ![]() ![]() ![]() ![]() RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - Pakula - 07-05-2016 12:39 (25-04-2016 17:10)fejQ napisał(a): 15. wielu zapewne bedzie dzwonilo do Ciebie, więc normalnie odbierz tel przedtstawiajac sie jako "komenda wojewodzka" Ha ha ha nigdy bym na to nie wpadł ![]() ![]() RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - fejQ - 07-05-2016 16:55 czasami odbierałem też telefon jako wkur**ny "Ojciec Kasi" ![]() |