Droga do własnego biznesu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga do własnego biznesu! (/Temat-Droga-do-wlasnego-biznesu-132173) |
RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 07-05-2016 00:01 Dzień 17.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów Nauka pythona (na codecademy) Plugin do cs'a Co dzisiaj zrobiłem? - Testowałem plugin, na razie wygląda na sprawny (nie mam czasu zaktualizować progressbaru) Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - dobrydiler - 07-05-2016 07:34 A plugin na temat ? RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 08-05-2016 01:02 Dzień 18.
dobrydiler napisał(a):A plugin na temat ?Zabawa na serwer Jail Break Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów Nauka pythona (na codecademy) Plugin do cs'a Co dzisiaj zrobiłem? - Dodaje wpis, żeby był... dzień bez zmian Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 08-05-2016 14:37 --- Wpis czysto informacyjny. --- W tygodniu będzie się mało działo, kończy się dłuższy weekend, teraz trzeba poprawić ocenki w szkole RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 08-05-2016 20:09 Dzień 19.
Poraz kolejny nie mam czasu zrobić progressbarów Możliwe, że już jutro to aktualizuje. Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów Nauka pythona (na codecademy) Plugin do cs'a Co dzisiaj zrobiłem? - Lekko edytowałem stronę - Wpadło mi parę pomysłów - Jestem na etapie rozmów o współprace (pluginy do cs'a) Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 09-05-2016 20:17 Dzień 20.
W dalszym ciągu nie aktualizowałem progress barów Właśnie wybiło mi 5000 wyświetleń sygnatury oraz 1100 postów Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów Nauka pythona (na codecademy) Plugin do cs'a Co dzisiaj zrobiłem? - Nic związanego z dziennikiem Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 10-05-2016 21:45 Dzień 21.
3 tydzień za nami Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów Nauka pythona (na codecademy) Plugin do cs'a Co dzisiaj zrobiłem? - Wykonałem zlecenie na 200 Golum Fordów 2 (czekam na zapłatę) Tak jak pisałem, w tygodniu nie będzie się zbyt dużo dziać Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 11-05-2016 20:17 Dzień 22.
#1111 post na forum Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów Nauka pythona (na codecademy) Plugin do cs'a Co dzisiaj zrobiłem? - Popracowałem w wolnej chwili nad pythonem - Załatwiłem sobie robotę na wakacje Zarobki 200 FG za wykonanie zlecenia Raz na jakiś czas (tzn. Gdy coś zarobię ) pojawi się ta zakładka Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 13-05-2016 06:29 Dzień 23.
Wczoraj nie dodałem wpisu, ponieważ forum było przeciążone Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów Nauka pythona (na codecademy) Plugin do cs'a Co dzisiaj zrobiłem? - Nic Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 13-05-2016 21:42 Dzień 24.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów Nauka pythona (na codecademy) Plugin do cs'a Co dzisiaj zrobiłem? - Nic Za to jutro biorę się do pracy Ukończone projekty/cele + osiągniecia |