![]() |
Czy mogę zarobić bez wkładu własnego? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czy mogę zarobić bez wkładu własnego? (/Temat-Czy-moge-zarobic-bez-wkladu-wlasnego-132168) |
RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - KillereQ - 05-06-2016 07:05 powodzenia w dalszym działaniu ! ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - miki87 - 05-06-2016 09:32 powodzenia i wytrwałości w klikani ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 26-06-2016 15:57 UPDATE Witajcie ponownie ![]() W moim zarabianiu zaszły lekkie zmiany, ale o tym za chwile ![]() Na ten moment, chciałbym Wam przedstawić aktualny stan zarobkowy w programach, w których już działałem. MXRevShare : Paczki : 13 mini paczek aktywnych Prowizja za poleconych - $5.8750000 Suma Revenue Shares - $41.3750000 Całkowity depozyt - Nadal $0.0000 ![]() Poleceni : I poziom - 15 ![]() II poziom - 14 ![]() III poziom - 1 ![]() Cały czas do przodu w programie ![]() ![]() A teraz zmiany ... Jak wiecie miałem wcześniej konto na FutureNet, jednak nic tam nie inwestowałem. Postanowiłem to zmienić. Kupiłem ( póki co, zobaczyć jak działa ) 1 AdPack w programie FutureAdPro ![]() Kosztował 50$ jednak wiem, że warto ![]() Z czasem będę dokupował następne. Bez wpłaty własnych środków da się zarobić jednak są to drobne sumy, a ja chce zarabiać DOBRY HAJS ![]() Jeżeli ktoś by chciał dołączyć do mojego teamu w FutureNet to SERDECZNIE ZAPRASZAM ! - FutureAdPro Zgodnie z tym co mówią, program nalicza prowizje co 15 minut, potwierdzam ![]() Co jeszcze nowego ... Zdecydowałem się dołączyć także do programu BeOnPush, który dzieli się zyskami z reklam RTB. Na dniach będę kupował pakiet inwestycyjny za 20$ i zobaczymy jak będzie szło ![]() Przypominam, że prowadze FanPage na FB na którym możecie śledzić moje poczynania i przyłączyć się do mnie ! ![]() Dziękuję za uwage ^^ Jak chcecie więcej postów ode mnie dostaniecie je na fb ![]() ![]() Trzymajcie się ciepło ! ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 28-06-2016 21:18 UPDATE ![]() Dzisiaj dalszy ciąg moich wpłat ![]() Wykupiłem matryce w FutureNet za 10$ i 25$ ![]() Ciesze się, ponieważ wiem, że będzie dużo spadów w tej strókturze, w której jestem, działam z liczną grupą osób i w strókturze za 25$ zajmuje miejsce zaraz na początku pod naszym głównym sponsorem ![]() ![]() Jeżeli Ty też chcesz zająć miejsce obok mnie i korzystać z moich spadów zapraszam do FutureNet ![]() Linki : FutureNet FutureAdPro - Najlepszy RevShare jaki znam ![]() Do FutureNet i FutureAdPro nie da się dołączyć bez linku polecającego, także nie podam czystych linków. MXRevShare czysty link - MX ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 07-07-2016 20:16 SIEMANKO WSZYSTKIM
Aktualizacja danych ![]() Jak wiecie, dołączyłem do FN i FAP, tam zainwestowałem i staram się promować ten biznes jak najmocniej. Moje matryce się nie zmieniły, nadal mam za 10$ i za 25$. Rozważałem zakup matrycy za 50$, ale stwierdziłem, że póki co odpuszcze. Na FutureAdPro mam 1 AdPacka, wypracował mi już ponad 5$, kiedy coś zarobie będę kupować następne. W MX mam 16 mini paczek. Byłoby 21, ale 5 już wygasło, jutro gaśnie następna ![]() Część z moich poleconych w MX także klika, mam 8.75$ prowizji z poleceń. Fanpage wolno się rozwija, ciężko mi znaleźć ludzi, a nie chce zapraszać ze znajomych. Jeżeli nie jesteś w FN mam dla Ciebie propozycje. Wejdź w ten link --> Dołącz Do FN !!! Zarejestruj się z podanego tam linku i wykup matryce za 10$, a otrzymasz kompleksowy poradnik o zarabianiu w sieci na różne sprawdzone i najpewniejsze sposoby ![]() Polub także mój fanpage -> Etat W Sieci Miałem wejść do BeOnPush, ale póki co chyba tego nie zrobie ![]() Na ten moment to tyle, pozdrawiam ! ![]() I DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE JESTEŚ I ŚLEDZISZ MOJE POCZYNANIA ![]() Każdy kto jest w moim teamie w MX/FN proszę o PW na fb na fanpage Etat W Sieci ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 22-07-2016 01:12 UPDATE Dołączyłem właśnie do programu, który wystartuje w sierpniu, ale już chodzą o nim nie małe słuchy i zanosi się na dobry biznes ![]() Mowa o my24hourincome ![]() Paczki są w nim po: 5$ - odrabiają 110% 15$ - odrabiają 115% 35$ - odrabiają 120% Naliczenia dzienne 1.8% - 3.6% Aby brać udział w podziale zysków trzeba obejrzec 8 reklam ![]() Najlepsze jest to, że można zarabiać za poleconych BEZ POLECONYCH ![]() Jak ? Wszystkie osoby, które rejestrują się z czystego linku czyli tak jakby pod adminem i kupują paczki to prowizje za ich paczki trafiają do podziału między członków programu ![]() Są to nie małe kwoty, bo jak kiedyś sam admin TrafficMoonson powiedział, za ludzi pod sobą miał pona 50.000 $ dziennie ![]() Program wart uwagi z pewnością. Dostępne procesory płatnicze Payeer 2Pay4You Payza STP Perfect Money Oficjalny start 14 sierpnia ![]() Refflink - My25HourInCome - oferuje pomoc i wsparcie w programie ![]() ![]() ![]() czysty - http://www.my24hourincome.com ![]() ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - Wojtek574 - 22-07-2016 20:05 Zrobiłem konto przez refa na my24 ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 22-07-2016 21:48 (22-07-2016 20:05)Wojtek574 napisał(a): Zrobiłem konto przez refa na my24 Dziekuje ! Dla łatwiejszego kontaktu polub mój fanpage na facebooku TUTAJ ---> Etat W Sieci Będę tam informował o programie na bierząco + zawsze możesz do mnie napisać w razie innych pytań ! ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 03-08-2016 16:45 AKUTALIZACJA INFORMACJI Może nie wszyscy jeszcze wiedzą ![]() Po ostatnich pracach nad serwerami my24hourincome zaszly pewne z miany w reflinkach i dlatego wszedzie, gdzie mamy je powrzucane (inne rev share, exchange, strony www.) tam trzeba je "zaktualizować" poprzez wklejenie nowego, aktualnego refa ![]() Dla tych co jeszcze wiecej nie wiedza : Program - My24HourInCome Admin - Drew Burton Start - 14.08.2016 Paczki - 5$ - 110% // 15$ - 115% // 35$ - 120% Naliczenia dzienne - 1.8% - 3.8% Poleceni - I-poziomowi 12% z wpłat i 8% reinwestycje REFFERAL COMMISION POOL - ZARABIAJ Z POLECONYCH BEZ POLECONYCH Na czym to polega ? Wszystkie zakupy zrobione przez uzytkownikow zarejestrowanych z czystego lina (.com) zamiast do admina trafiaja do puli, z ktorej sa rozdielane miedzy wszystkich aktywnych czlonkow programu (czyt. maja przynajmniej 1 adpack wykupiony). Dlatego uwazam ze warto wejsc do programu nawet za 5$ ![]() ![]() Link do rejestracji (ref)- My24HourInCome Czysty - my24hourincome Oferuje pomoc, wiedze i wsparcie w innych programach, w ktorych dzialam, nawet jesli tam nie jestes moim poleconym ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 13-08-2016 22:59 Wywiad z Drew Burton'em (Adminem my24hourincone) przeprowadzony przez Adriana Klapczarka i Marcina Smelczysza, jednych z największych marketerów online w Polsce
![]() Kto nie widział warto nadrobić zaległości i sprawdzić TUTAJ. Moim zdaniem solidni ludzie stoja za tym programem i warto w niego wejsc ![]() Link do rejestracji -> My24HourInCome Oferuje pomoc w razie jakichkolwiek pytan ![]() START PROGRAMU PRZESUNIETY NA 20 SIERPNIA W ZWIAZKU Z PRZENOSINAMI NA WIEKSZY SERWER ![]() |