Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FastLead (/Forum-FastLead-406) +---- Wątek: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! (/Temat-Fastlead-pl-platforma-afiliacyjna-z-odnowieniami-132148) |
RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - rousen - 08-05-2016 19:30 Ja niedługo podmienie link na program z doładowaniami i dam znać RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 08-05-2016 19:52 @rousen - zachęcamy . RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - dzejkobs - 08-05-2016 21:47 (07-05-2016 01:25)Martin676 napisał(a): Czy ktoś oprócz Dzejkobsa tu zarabia? Taka innowacyjna ta platforma, a tak cichutko tutaj... @[Martin676] ja z całego serca mogę polecić serwis Z odnowień w środę wpadło ponad 200 złotych co przy konwersji ponad 400% wyglądało nieziemsko Jak już nauczę się robić screeny na Macu to wrzucę jakieś zachęcające dowody że zarobić się tutaj da i to bardzo dobrze RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - rousen - 16-05-2016 23:34 Sms przychodzący trochę odstrasza klienta gdy niby rejestracja jest darmowa Cytat: Twoj PIN do aktywacji prenumeraty BUOLL, to 369... Wpisz PIN na stronie www. Koszt subskrypcji to 18,45PLN za kazdy otrzymany SMS/MMS Gdy np na Leadnow jest 4,96PLN . RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Karewer - 17-05-2016 07:49 To ustaw sobie mniejszą subskrypcję z odnowieniami 3x w tygodniu. Za treść SMS'a odpowiadają operatorzy, a nie "pośrednicy" RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 17-05-2016 09:42 Można wybrać subskrypcję z odnowieniami 3x w tygodniu - wtedy koszt esemesa wyniesie 4,96 . RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - rousen - 17-05-2016 16:50 Dobra namówiliście mnie własnie zmieniłem link. Zobaczymy jak to lata RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 17-05-2016 17:08 (17-05-2016 16:50)rousen napisał(a): Dobra namówiliście mnie własnie zmieniłem link. Zobaczymy jak to lata Cieszymy się i życzmy powodzenia ! RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - rousen - 21-05-2016 22:53 Niestety ale musze napisać negatywna opinie. Od kiedy zmieniłem link na wasz system wpadły mi tylko 4 leady przeź 4 dni :o . Gdzie na Leadnow miałem 10/15 leadow dziennie. Trochę dziwne bo od ponownego zmienienia linku na LN w godzinę zarobiłem tyle co u was przez 4 dni. I bardzo prawdopodobne jest ze oszukujecie ludzi bo to nie jest realne żeby przez 4 dni wpadły tylko 4 leady. Gdzie na Leadnow powinno być minimum 30 leadow. To nie jest reklama ani anty reklama. A tu porównanie. Fastlead ( 4 leady zwykle, 4 odnowienia ) Leadnow Albo oszukujecie ludzi na leady albo nie wiem. Na Leadnow mam konwersję 22% a u was 3% i to po dniu odnowień, wiec coś tu nie gra RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 22-05-2016 15:45 Płacimy za billowanie, nie za zapisanie, stąd różnica - na początku. Zwróć jednak uwagę, że z większości już zdobytych leadów miałeś billowanie - i będą kolejne. Trochę cierpliwości - ostrzegaliśmy, że trzeba poczekać kilka sesji billowań, nim pokażemy swoją siłę . |