Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - RychuCz - 27-06-2016 06:44

Witam, z góry przepraszam wszystkich za brak kontaktu z mojej strony, ale jestem po przeprowadzce, nie miałem w ogóle czasu, ale już powoli wracam... Dostałem wypłatę na konto, później wstawię screen, było to 25 tysięcy koron, jeśli kogoś interesuje ile to jest tak proszę sobie przeliczyć Tongue Serwis jak najbardziej wypłaca, taże zachęcam do współpracy, jeszcze raz przepraszam, za to że nie odpisywałem...
Moje zarobki w ostatnim czasie to straszna lipa, max. 20 dolarów za dzień.. ale mam zamiar się wrócić na pełno, dlatego, że poważnie da się tu zarobic sporo kasy.
Także zapraszam do rejestracji z refa oraz kontaktu.
Po południu wrzycę screen z wypłatą, teraz idę spać, jestem po nocce Big Grin

Pozdrawiam.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Grab998 - 16-07-2016 22:41

Przelewasz pieniądze z webmoney na swoje konto bankowe?
jak to robisz?
za pomocą jakiegoś exchangera, czy bezpośrednio z konta webmoney?

daj znać jak idzie i jak to robić, proszę Wink

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 17-07-2016 01:51

Temat już był. Zresztą stworzony przeze mnie.

Look Here <--------------

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - asia71830 - 17-07-2016 22:58

@[adik7276] Ten temat został założony przed Twoim, nawet pod Twoim tematem ktoś odsyła do tego Wink

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 18-07-2016 03:56

Ah mój błąd, widocznie była już gdzieś mowa na forum o tym programie.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - tomala92 - 18-07-2016 10:57

złożyłem polecenie wypłaty 40$ zobaczymy czy dojdzie Tongue

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adam1 - 28-07-2016 08:21

Czym się różni Affiliate link od Deeplink? Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 02-08-2016 02:09

Nieładnie kolego polecać program i mieć poleconych w d*pie. Założyłeś wątek, mój powstał troche później i został skasowany. Nazbierałeś poleconych, a teraz Twoi poleceni przychodzą do mnie bo zarejestrowali się z Twojego linku i nie mają pojęcia czym jest ten program, a Ty zlałeś się na nich ciepłym moczem.
Po co polecasz program skoro nie zamierzasz nikomu pomóc?

Polecam unikać tego "sponsora" z powołania.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - nunek07 - 11-08-2016 11:46

Jakby ktoś poszukiwał 'mentora' w tej dziedzinie, to zapraszam na priv Smile
Lecz tylko uczciwi, nie potrzebuje człowieka, który żeby dostać pomysł tylko zarejestruje się na chwilę z mojego linka, a potem powróci na dawne konto - bo pełno takich. Ową uczciwość zapewniam ze swojej strony.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 11-08-2016 13:41

Jak zweryfikujesz tą uczciwość danej osoby? Już to przerabiałem, prowadziłem tylko dziennik, a dziesiątki ludzi pisały o pomoc i rejestracje z refa, a później każdy uciekał na swoje konto albo olewał temat - nie warto wypalać sobie niszy.