Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK (/Temat-FaceBook-Social-Toolkit-2-3-5-Wtyczka-do-Chrome-Opery-CRACK-131313)

Strony: 1 2 3 4

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - aero2 - 21-07-2016 12:33

Jak wyłączyć w Google Chrome aktualizowanie tego rozszerzenia?
Cały czas po kilu godzinach muszę od nowa instalować męczące.

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 21-07-2016 13:13

@[aero2]
Chyba Ci wspominałem, że trzeba pobawić się w rejestrze. Na internecie znajdziesz poradniki, jak wyłączyć aktualizowanie przeglądarki Chrome poprzez zmiany w rejestrze. Poradnika co do wstrzymania aktualizowania wtyczek niestety nie znalazłem.

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - Obamakiller - 27-07-2016 19:35

Działa komuś 2.1.6 cracked wersja ? nie potrafię jej wgrać na chrome,operę :x

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - Kerehan - 30-07-2016 19:28

Mi chyba bez cracka działa Big Grin
2.3.8

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 30-07-2016 21:27

@[Kerehan]
No bo wtyczka działa, ale jeżeli nie będzie zcrack'owana to funkcje premium nie będą działać. No chyba, że zdecydujesz się kupić oryginalną wersję.

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - maniek250 - 30-07-2016 23:22

https://chrome.google.com/webstore/detail/toolkit-for-facebook/fcachklhcihfinmagjnlomehfdhndhep
Ja mam pobrane stąd i mi śmigają funkcje premium bez płacenia Big Grin

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - jarekxD - 06-12-2016 22:21

Hmm ma ktoś cracka do wersji 2.3.9? Program z w/w linku niestety prosi o licencje, co jest dziwne bo przez kilka miechów leciałem na premium, bez premium.

@edit

Rozwiązane na szybko, wystarczy wpisać byle co w loginie i haśle Smile

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - Xander92 - 14-07-2017 19:48

Sory, że niejako odkopuje temat ale czy u Was funkcja wyciągania e-maili członków grupy jest w tej wtyczce?
Jeśli nie to czy znacie jakieś inne narzędzie które pozwoliło by mi wyciągnąć emaile użytkowników grupy?

FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - Hybrid1990 - Dzisiaj 06:17

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.