Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis (/Temat-Paidtree-kolejny-warty-zainteresowania-serwis-130970) |
RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Dzarooo - 27-04-2016 16:28 (27-04-2016 15:45)ktostujest napisał(a): Oplaca sie inwestowac? Na dzien dzisiejszy tak, program caly czas placi, admin aktywny (warto wejsc do grupy na fb), z dnia na dzien do programu przybywa nowych uzytkownikow RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Cromiell - 28-04-2016 06:53 Mam wrażenie, że akurat grupa na FB o której mówisz mało się przydaje c.d kontaktu z adminem, czy nawet z innymi użytkownikami. Poziom angielskiego (a raczej pseudo-angielskiego) uniemożliwia tam jakąkolwiek komunikację. Siedzą tam chyba tylko osoby z Azji, Afryki, Ameryki Południowej. No, ale owszem płaci. Pytanie jak długo przy takim poziomie obsługi. Dobrze, że chociaż zaczął działać stabilnie i nie ma za dużo downtime. RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Dzarooo - 28-04-2016 07:46 (28-04-2016 06:53)Cromiell napisał(a): Mam wrażenie, że akurat grupa na FB o której mówisz mało się przydaje c.d kontaktu z adminem, czy nawet z innymi użytkownikami. Poziom angielskiego (a raczej pseudo-angielskiego) uniemożliwia tam jakąkolwiek komunikację. Siedzą tam chyba tylko osoby z Azji, Afryki, Ameryki Południowej. No, ale owszem płaci. Pytanie jak długo przy takim poziomie obsługi. Dobrze, że chociaż zaczął działać stabilnie i nie ma za dużo downtime. Troche wyrozumialosci i tolerancji moj drogi panie to ze uzytkownicy nie pisza po polsku ani angielsku nie znaczy ze nie da sie dogadac z adminem, ja osobiscie nie mam zadnych z tym problemow, a odpowiedzi uzyskuje niemal blyskawicznie brakuje mi ok 5-7 centow wtedy z cashout przerzucam na balance i kupuje dwie paczuszki....mam nadzieje ze sie to dzisiaj uda wtedy juz jutro naliczenia z 2 grupy RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Zultrasowany - 28-04-2016 11:43 (18-04-2016 18:44)Dzarooo napisał(a):To akurat wiem, a jakiś upgrade?(18-04-2016 17:48)Zultrasowany napisał(a): Nie można wcale wykupić recyklingu. Mam już prawie 5k BAP i kilkanaście centów na koncie. RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Dzarooo - 28-04-2016 12:08 (28-04-2016 11:43)Zultrasowany napisał(a):(18-04-2016 18:44)Dzarooo napisał(a):To akurat wiem, a jakiś upgrade?(18-04-2016 17:48)Zultrasowany napisał(a): Nie można wcale wykupić recyklingu. Mam już prawie 5k BAP i kilkanaście centów na koncie. Upgrade oplaca sie przy posiadanych wiekszych ilosciach BAP, wtedy szybciej po prostu zamieniasz BAP na $. Moim zdaniem na poczatku conajmniej do 4-5 grupy nie oplaca sie kupowac upgradow, no chyba ze chcesz zainwestowac to wtedy moze. Ciezko tez stwierdzic jednoznacznie, bo nie wiem jak dokladnie wygladaja naliczenia dzienne na upgrade-ach, jezeli tak samo jak bylo w PV to tak jak wyzej, na nizszych grupach bym sie wstrzymal z kupnem tego. A u mnie juz 2 grupa udalo sie jak pisalem i obecnie mam 19,5k BAP ... tak wiec jutro naliczenia powinny byc lepsze no i ciekaw jestem jak to bedzie wygladac pod katem ilosci reklam, wiecej ich bedzie czy beda lepiej platne...zobaczymy RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - ktostujest - 28-04-2016 12:42 to napisz jak będą wyglądać te naliczenia może coś wrzuce RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Dzarooo - 29-04-2016 07:59 Witam z grupy 2 Naliczenia zgodnie z planem(tabelka widoczna na stronie) czyli 36 cenciorow, a co do ilosci reklam to nie powiem zeby bylo zle reklam jest moze pare wiecej ale sa to reklamy za 0.01$ oraz 0.015 tak wiec nie jest zle balem sie ze wysypie sie tych po 0.005 Obecnie brakuje mi ok 8k BAP do grupy 3 ale mysle ze to kwestia nie wiecej niz dwoch tygodni(raczej mniej) i uda sie ja wbic Nie ma co, na dzien dzisiejszy Paidtree spisuje sie conajmniej dobrze, tak wiec zapraszam do rejestrowania sie RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Dzarooo - 01-05-2016 18:51 Kolejny dzien naliczen z grupy nr 2 dzis kupilem paczuszke i obecnie jestem na 21,700 BAP tak wiec jak dobrze pojdzie to przy nastepnej paczce na styk wejde do grupy nr 3 Jednak mocno zastanawiam sie nad inwestycja, jutro pewnie podejme decyzje bo troche dolcow na payzie mam no i zastanawiam sie jeszcze nad programem w ktory zainwestowac (glownie chodzi mi o relatywnie szybki zwrot wkladu), no ale to pewnie dam znac jutro jakby co Dwie nowe osoby mam w refach, nicki takie polsko brzmiace dawajcie znac jak ktos sie rejestruje z refa, udzielajcie sie, dawajcie znac jak wam idzie itp itd Pozdro RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Zultrasowany - 02-05-2016 11:50 Ja dopiero 8k BAP i jeszcze daleko do drugiej grupy. RE: Paidtree - kolejny warty zainteresowania serwis - Dzarooo - 04-05-2016 07:08 (02-05-2016 11:50)Zultrasowany napisał(a): Ja dopiero 8k BAP i jeszcze daleko do drugiej grupy. No juz blizej niz dalej w drugiej grupie ladnie to idzie ... mniej wiecej co 3 dni paczka z konta repurche tak wiec warto walczyc U mnie jutro prawdopodobnie bedzie paczuszka ale paru bap chyba zabranie na grupe 3, tak wiec bede musial poczekac jeszcze dodatkowo dzien badz dwa zeby z cashout przetransferowac kase na balance i wtedy juz na pewno 3 grupa peknie |