Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek (/Temat-e-whoring-sposoby-na-latwy-zarobek-130903)

Strony: 1 2 3 4

RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - osk4rr - 25-03-2016 01:19

Zarobienie dwoch czy trzech stowek na godzine to nie problem Big Grin

RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Assasinoo - 25-03-2016 02:25

Zarobienie dwóch czy trzech stówek w żadnej z dziedzin zarabiania nie jest problemem, jeśli ma się pomysł czy też zaplecze. Gwarantuje większości początkującym, że gówno zarobią Lol Piszcie dalej o kilkuset zł/€ na godzinę Jerk

RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - szykiryki - 25-03-2016 08:28

(25-03-2016 00:42)danielek654 napisał(a):  @szykiryki jeśli mówisz, że płacił za konkrety, to rozumiem, że jakieś pośrednictwo w prostytucji?
@[danielek654]
Czy Ty mylisz, ze ja byłam jakimś damskim sutenerem? Big Grin
Wiesz na czym polega e-whoring? bo chyba niekoniecznie.
Ludzie płacą za zdjęcia, filmy, ero-pokazy, czasami prawiki chcą wyłącznie pogadać i są w stanie za to sporo zapłacić, czasami starszemu Panu tak miło rozmawia się z dziewczyną, którą widzi, że opłaca jej sam z siebie czynsz za mieszkanie, daje kase na studia itp.
Wejdzcie na jakiekolwiek zagraniczne fora o zarabianiu, tam są całe działy EW, gdzie ludzie dzielą się różnymi sposobami na taki hajs.

RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fusek - 25-03-2016 09:15

(25-03-2016 08:28)szykiryki napisał(a):  
(25-03-2016 00:42)danielek654 napisał(a):  @szykiryki jeśli mówisz, że płacił za konkrety, to rozumiem, że jakieś pośrednictwo w prostytucji?
@[danielek654]
Czy Ty mylisz, ze ja byłam jakimś damskim sutenerem? Big Grin
Wiesz na czym polega e-whoring? bo chyba niekoniecznie.
Ludzie płacą za zdjęcia, filmy, ero-pokazy, czasami prawiki chcą wyłącznie pogadać i są w stanie za to sporo zapłacić, czasami starszemu Panu tak miło rozmawia się z dziewczyną, którą widzi, że opłaca jej sam z siebie czynsz za mieszkanie, daje kase na studia itp.
Wejdzcie na jakiekolwiek zagraniczne fora o zarabianiu, tam są całe działy EW, gdzie ludzie dzielą się różnymi sposobami na taki hajs.

Ty to masz dobrze ze jestes kobietaTongue

A jest ewhotong w druga strone? Moze jakas starsza pani mi oplaci moeszkanie?Big Grin

RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - aero2 - 25-03-2016 10:12

@[fusek]
Tak opłaci ci, a później będzie w telewizji, oszukiwał metodą na wnuczka.Big Grin

RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - civic9000 - 26-03-2016 22:26

A czy taki e-whoring da się uprawiać na zbiornik.com? Tam też są przecież transmisje za które płaci się napiwki transmitującym. Sprawdzał ktoś czy tam da się również podobną taktyką zarabiać jak na SU i czy można za otrzymywanie samych wiadomości otrzymywać kredyty?

RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - pilonek - 16-07-2016 16:10

ja jak miałem konto zboczona coś tam i odpaliłem transmisję w opisie miałem, że nie jestem dziewczyną a mi pisali że ładny biust itp Big Grin debili nie brakuje Wink