![]() |
Zbieramy na dziewczynę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zbieramy na dziewczynę! (/Temat-Zbieramy-na-dziewczyne-130691) |
RE: Zbieramy na dziewczynę! - tomek019 - 21-03-2016 15:59 Cel bardzo fajny ![]() ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - Krechaman - 21-03-2016 19:13 Oj dajcie chłopakowi spokój. Jego sprawa gdzie jedzie, do kogo jedzie, po co, za ile i czy w ogóle się opłaca. Niech się uczy na własnych doświadczeniach. Nie każdy chce mieć laskę tylko, żeby ładnie wyglądała. Pasuje mu jej charakter, a to jest przech*j ważne. Ustal trochę większy cel, żeby na wszystko starczyło i essa. Trzym się i powodzenia. RE: Zbieramy na dziewczynę! - tomek019 - 22-03-2016 08:52 Krechaman tutaj przyznam Ci racje ![]() tapnięte RE: Zbieramy na dziewczynę! - Mokos - 22-03-2016 09:17 Polecam leadmore ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - Kiljan - 22-03-2016 10:16 No cóż, cel ważny, zapas gumek musi być. Zgłoś się na PW, bonusową stawkę dostaniesz, żeby trochę łatwiej było na te gumki zarobić, w końcu nie ma co ryzykować, że się pojawi kolejny Polak ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - Madroxx - 22-03-2016 10:20 (22-03-2016 10:16)Kiljan napisał(a): No cóż, cel ważny, zapas gumek musi być. Zgłoś się na PW, bonusową stawkę dostaniesz, żeby trochę łatwiej było na te gumki zarobić, w końcu nie ma co ryzykować, że się pojawi kolejny Polak Daj mu swoje i tak ich nie używasz ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - war43 - 22-03-2016 16:20 Pewnie dostanie 6,9zł za lead ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - Delsar - 22-03-2016 18:47 Dziennik... Jak sama nazwa wskazuje powinienem prowadzić go codziennie. W rzeczywistości nie jest tak kolorowo jak było to przed zakładaniem dziennika. No ale jak czytam wasze komentarze to strasznie się cieszę, że wgl chce wam się czytać moje wypociny
![]() ![]() Nie mam ogólnie zbytnio czasu... Rano szkoła (8:00-15:00). Po szkole godzinkę muszę ćwiczyć, opadły mi już trochę łapy i brzuszek. Dochodzi jeszcze pomoc rodzicom(nie zawsze), no i dopiero o godzinie 18 siadam przed komputer i coś działam. Nawet nie wiem czy dam radę uzbierać tą kwotę.. @[Kiljan] Dziękuję Ci za wsparcie, prezki się przydadzą na 100%! Kto wie co się tam będzie działo? Jeżeli wgl dozbieram ![]() Dziękuję Ci także za chęć podnoszenia mi stawki, muszę odmówić... Wiem, że większość się zdziwi czemu nie wezmę takiej pomocy. Jestem na tym forum już dobre kilka lat, a zarejestrowany dopiero od kilku dni. Kompletnie nic nie zrobiłem dla forum jak i dla innych osób. W moim przekonaniu to jest nie Fair. Kiedyś bardzo chętnie przyjmę, ale jak dziennie będę miał chociaż z 20 leadów.. Na tą chwilę nie mogę tego przyjąć, dziękuję Ci bardzo za słowa które mnie troszeczkę motywują! ![]() Dzień 1 Jakiś tydzień temu zamawiałem dwa dni z rzędu po 10 starterów z LycaMobile. Do dziś przyszły mi tylko 2 koperty z 6 kartami SIM. Może zmądrzeli?! Kiedyś normalnie przychodziło po 3-4 koperty dziennie. Założyłem 2 konta i uzupełniłem je w 100%. Puściłem spam na 30 grupach i co?! 18 wyświetleń i 0 leadów.. Dzień 2 Dzisiaj testowałem programy FireSub'a. Podoba mi się w tym serwisie to, że Regulamin nie jest na widoku.. No ale dzień jak poprzedni.. Czytałem inne dzienniki i wpadłem na super pomysł/niszę. Nisza jest krótkoterminowa, ale myślę że da mi trochę pieniążkóf ![]() Jutro wam przedstawię wyniki tego co chciałbym zrobić, znów chu*a zarobię ![]() Do końca zostało 39 DNI RE: Zbieramy na dziewczynę! - ivandzms - 22-03-2016 19:53 świetny cel ![]() ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - nielotweb - 23-03-2016 18:18 dasz radę! świetny dziennik ![]() ![]() |