![]() |
inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł (/Temat-inwestycja-w-gre-pod-przegladarke-i-mobilne-urzadzenia-1400-2200zl-130543) |
RE: inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - MrG - 19-03-2016 10:53 Cytat:MrG pracujesz normalnie u Kamila i nie masz oszczędności 2200? Nie jestem pracownikiem kamila, robię mu czasem skrypty na zlecenie. Zgłosili się po czym odpadli, patrz pełen opis. A znamy się właśnie dzięki grom. Cytat:Co Ty za głupoty piszesz, gry które podałem są grami przez przeglądarke nie aplikacjami do pobrania na komputer, widać nawet ich nie sprawdziłeś. Napisałem, że są flashówkami i aplikacjami na PC, flashówki to wersja na przeglądarkę, a np heroes online ma dodatkowo wersję do pobrania na PC także jako osobna aplikacja. Także sprawdziłem lepiej niż Ci się wydawało ![]() Niewiele z nich ma wersję mobilną, ale niektóre na pewno mają - te największe zazwyczaj. Nie o tym dyskutujemy. Dodam jeszcze, że proces tworzenia aplikacji na Androida czy iOs nie jest taki prosty szczególnie właśnie w przypadku produktów Apple, gdzie aplikacje poddawane są testom, zanim system wrzuci je oficjalnie do "sklepu". Trwa to zazwyczaj ok miesiąca. W dodatku w przypadku aktualizacji czy rozbudowy, za każdym razem trzeba ponownie pobierać aplikację. W przypadku responsywności masz pełną kontrolę nad projektem w każdym momencie. Dziś chcesz zmianę? Mają ją wszyscy od razu po wgraniu. W przypadku appek pojawi się problem spójności danych, ale to też zupełnie inny temat. Cytat:No właśnie! Dokładnie! Więc po kiego grzyba tworzysz kompletnie sztampową i mało rozbudowaną grę która ma bardzo mało graczom do zaoferowania?Ale o czym piszesz? Bo na pewno nie o moim projekcie? W moim nie ma mało opcji... To flashówki mają bardzo mało opcji. Z resztą rozmowa schodzi na temat "czemu gry wielkich firm są lepsze od mojej?" - trochę nie o to w tej całej rozmowie chodzi Cytat:Nie? A Twoja gra zawiera lepsze opcje? Bo z tego co widziałem jest dużo bardziej ograniczona od nich ze względu na dużo mniejszy budżet.Jest na pewno dużo bardziej rozbudowana, bo budżet na grafikę nie określa budżetu na projekt ![]() Na pewno są gry mniej i bardziej rozbudowane. Jednakże samo zastosowanie flasha już bardzo ogranicza możliwości gry. Prawdą jest, że ułatwia kewstie animacji, chyba największy plus flasha. RE: inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - CraftRidersPL - 19-03-2016 12:07 Temat zszedł na przewagę wielkich produkcji nad małymi "indie games" jest mnóstwo niezależnych gier które są wręcz cudowne. sam z chęcią zobaczyłbym jak wygląda to gra bo PDF niewiele mówi na temat trybu walki, podboju ziem, ani nie opisuje niczego konkretnego. MrG, pisałeś że nie jesteś laikiem jeśli chodzi o gry internetowe, wiesz dobrze że bez reklamy gra po prostu nie będzie istnień, czy masz jakieś fundusze, stronę internetową ale cokolwiek innego gdzie chociaż te parę tysięcy osób dowie się o grze? RE: inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - MrG - 19-03-2016 12:35 mam sporą bazę adresów email z gier, które gdzieś tam kiedyś posiadałem (takich dużo małych projekcików), łącznie 60k adresów znam się na pozycjonowaniu, nabijaniu statsów w toplistach ![]() jeżdżę na różne konwenty np PGA w Poznaniu, największy w Polsce, gdzie wraz z kolegą mamy własne stoisko, także wystarczy rollup + ulotki jako gratisy do produktów myślę jak to ugryźć żeby pokazać możliwości gry, ale ciężko będzie bez grafik chętnie pokazałbym co jest już dopięte, pomyślę o tym na weekend na pewno stworzę dzisiaj pełną listę opisową funkcji w grze, tak żeby Captain widział ile tego jest ten pdf był tworzony rok temu na potrzeby wspieram.to (wspominałem o tym serwisie w poprzednich postach i powodach czemu zrezygnowałem z tej opcji) na serwis typu wspieram.to czy polakpotrafi.pl też można to wrzucić, bez spełniania ich "warunków" - po prostu wrzucić i zobaczyć czy ktoś się zainteresuje nawet bez liczenia na to, że się uda tam coś uzbierać, po prostu, odwiedza ten serwis sporo ludzi i to też pewna forma reklamy RE: inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - staleczka134 - 21-05-2016 15:56 witam. przeczytałem wątek od deski i coś mi nie gra. po pierwsze podałeś linka do strony z pdf blad 404. gadasz że gra bez grafiki dobrej nie będzie istniała ze stać cie tylko na taką jaką masz. slaba grafika = brak zainteresowania nikt nie wyłoży w grę premium gdzie jest beznadziejna grafika. twierdzisz ze tyle wyłożyłeś w tą grę brakuje tak nie wiele anie prubójesz wystartować z tą grą moim zdaniem cos nie pasuje do twojej teorii RE: inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - Shadow271 - 24-05-2016 16:32 Uwaga! @[MrG] to oszust, mnie oszukał na 200 zł na "inwestycji" w tę grę. RE: inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - kuli - 07-06-2016 13:43 W jaki sposób Cię oszukał? RE: inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - musiek01 - 01-09-2016 11:28 Mnie też oszukał, chciał na inwestycje w grę, od kilku miesięcy kontakt się urwał, przepadł. inwestycja w grę pod przeglądarkę i mobilne urządzenia, 1400 - 2200zł - Hybrid1990 - 09-06-2019 07:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |