![]() |
mainpov złodziej i oszust !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: mainpov złodziej i oszust !!! (/Temat-mainpov-zlodziej-i-oszust-129875) |
RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Keyy_MM - 01-03-2016 16:52 (01-03-2016 12:03)majinpov napisał(a): nie mam bo po co, dla 400 zł ryzykowałbyś policją karami? Ja mam rodzine i 26 lat głupoty w mojej głowie chyba już za mną @[majinpov] Znów mój email.. o co tutaj chodzi? Rozpisałem się bardziej w 2 temacie. Ty na prawdę nie potrafisz odróżnić który email jest kogo?! RE: mainpov złodziej i oszust !!! - majinpov - 01-03-2016 18:57 (01-03-2016 16:52)Keyy_MM napisał(a):(01-03-2016 12:03)majinpov napisał(a): nie mam bo po co, dla 400 zł ryzykowałbyś policją karami? Ja mam rodzine i 26 lat głupoty w mojej głowie chyba już za mną Przepraszam Cię za to, zaszła pomyłka, bo dużo tego było na paypal, nie miałem złych zamiarów, jeszcze raz przepraszam RE: mainpov złodziej i oszust !!! - surfer0700 - 02-03-2016 11:08 Proszę nie brać tego tematu pod uwagę przy ocenie transakcji z użytkownikiem '@[majinpov]'. @[Reszka] sam przyznał że temat założył z zemsty za to że ten założył temat o jego kombinacjach na sprzedanych przez niego kontach. Oskarżenia są fałszywe, nie było żadnych danych do paypala itp na kontach, które sprzedał Reszka, to po prostu jego wymysł. Użytkownik ten został nagrodzony 50% warnem (choć i tak uważam że za taką dziecinadę to za mało). Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |