![]() |
Poradnik Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) (/Temat-Jak-zarobic-200zl-dziennie-na-napalencach-czateria-BOT-PROGRAMY-AUTOMAT-129831) |
RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - BabyBuns - 01-03-2016 12:28 Chciałem sprawdzić czy jeszcze się nabierają na pokazy ale czateria mi nie działa. Wchodzę do pokoju i nie ładuje mi ani czatu ani osób w pokoju. Ktoś coś? :X RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - Wojtek574 - 01-03-2016 12:31 Hmm...Ciekawy sposób za bardzo nie chcę mi sie bawi w suby ale może spróbuje tego sposobu ![]() RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - szykiryki - 01-03-2016 12:51 (01-03-2016 10:17)Mikey napisał(a):(01-03-2016 09:49)szykiryki napisał(a): @[Xers], ale chyba nie zamierzasz dzielić się "BOTAMI", które kiedyś ode mnie nabyłeś?!?!?!?! Stare, ale jare ![]() Po prostu Xers nie zdawal sobie sprawy z tego, że prowadzę dokładną ewidencje tego co komu i kiedy sprzedaje... a nabija sobie poleconych w jakiś dziwny sposób... ![]() Mi tam rybka, te boty hulają po sieci i jak ktoś chce to znajdzie. Moja archiwalna sprzedaż opierała się raczej na mechanizmie działania, a nie na samych botach. Także ludzie, na ewhoringu nadal da się zarobić, ale sposób, który opisuje Xers jest chyba jednym z najmniej efektywnych ever!!! ![]() RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - Assasinoo - 01-03-2016 12:55 Życzę powodzenia w prowadzeniu korespondencji z bogatymi polakami, którzy nie szczędzą grosza na przyjemności! Odechce wam się ewhoringu szybciej niż zaczęliście ![]() RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - Xers - 01-03-2016 13:50 (01-03-2016 12:51)szykiryki napisał(a):(01-03-2016 10:17)Mikey napisał(a):(01-03-2016 09:49)szykiryki napisał(a): @[Xers], ale chyba nie zamierzasz dzielić się "BOTAMI", które kiedyś ode mnie nabyłeś?!?!?!?! Spokojnie ![]() ________________ Już 4 poleconych otrzymało programy! ![]() Więc sposób działa, wystarczy trochę chęci ![]() RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - zozols1 - 01-03-2016 14:46 Mówisz, że cztery osoby dostało programy. Jednak żadna z tych "osób" nic tu nie napisała. Mógłbym prosić o wypowiedzenie się przez nich? Jakaś mini recenzja czy coś?? RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - Xers - 01-03-2016 15:53 ja nikogo zmusić nie mogę do napisania recenzji ![]() jeśli znajdą chęci to sami napiszą ![]() z ciekawości sprawdzłem czy nisza na czaterii działa wynik: ![]() Kto chce ten pracuję ![]() powtarzam, nikogo nie zmuszam! Dla moich poleconych powodzenia! Tak na marginesie to smuci mnie fakt, że dałem wam darmową(działającą) nisze a spotkałem się z atakiem na moją osobę ![]() ![]() Jest też opcja, że wam działa i chcecie w ten sposób zdemotywować konkurencje, co by wcale głupim rozwiązaniem nie było. Tak czy inaczej, to ostatni mój poradnik na tym forum, a nie ukrywam, że miałem w planach napisać ich więcej bo zarabiam nie tylko na subach ![]() Pozdrawiam i nie pozdrawiam RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - rammus - 01-03-2016 16:19 Xers popieram, zamiast przemilczeć i zabrać coś dla siebie to .. eh :S RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - rozekrr - 01-03-2016 16:20 Ty Nam dałeś darmową niszę? Starzy wyjadacze dawno znają tą metodę, więc nie dowartościowuj się ![]() Nikt na Ciebie nie wjeżdża tylko nie pisz i nie udowadniaj np. wyżej z czaterii skoro sam wiesz że ciężko z tym. RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) - rojasQ - 01-03-2016 17:34 Jak zrobić link do tego pliku? Skąd to wziąć? Bo na razie stworzyłem tylko widget download a chciałem spróbować i opisać. |