SubmitPays - Subskrypcje SMS - 10 PLN za lead ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SubmitPays - Subskrypcje SMS - 10 PLN za lead ! (/Temat-SubmitPays-Subskrypcje-SMS-10-PLN-za-lead-129208) |
RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - Huston - 16-03-2016 17:55 Czy jest możliwość podpisania umowy o dzieło w Waszym serwisie? RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - full2000 - 16-03-2016 21:38 (16-03-2016 17:55)Huston napisał(a): Czy jest możliwość podpisania umowy o dzieło w Waszym serwisie? Przekazałem to pytanie do odpowiedniej osoby (z wnętrza submitpays), powinien się tutaj udzielić za jakiś czas, odpowiadając na Twoje pytanie RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - SubmitPays.com - 16-03-2016 23:27 (16-03-2016 17:55)Huston napisał(a): Czy jest możliwość podpisania umowy o dzieło w Waszym serwisie? tak, jest taka możliwość RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - fusek - 17-03-2016 20:57 a sa odnowienia? RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - full2000 - 17-03-2016 20:59 (17-03-2016 20:57)fusek napisał(a): a sa odnowienia? W subach SP ? - Oczywiście że tak ! RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - fusek - 17-03-2016 21:20 (17-03-2016 20:59)full2000 napisał(a):(17-03-2016 20:57)fusek napisał(a): a sa odnowienia? ok zapisalem sie - mozecie moje konto aktywowac? konto aktywowane. a jakie stawki tych odnowien bo nie ma nigdzie napisanych edit 3 przeciez na tej stronie nawet nie ma zadnych statystyk - to co wy tu o konwersji wspominacie? RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - SubmitPays.com - 18-03-2016 13:14 Obecnie w przyjętym przez nas sposobie rozliczania płacona jest jednorazowa stawka, która zawiera uśrednioną wartość przyszłych odnowień. Jest to idealne rozwiązanie dla osób które nie chcą czekać tygodniami na ewentualne odnowienia, a pieniądze są wypłacane od razu. Statystyki a RATIO Kwestia statystyk jest też bardzo ciekawym zagadnieniem. - Statystyki można podawać w postaci klików czyli wszystkich wejść na landing. Na podstawie tego wyliczane ratio będzie miało jakąś wartość... przyjmijmy to jako ratioB... - Statystyki w postaci unikalnych wejść, wygenerują nam ratioC. - Jeżeli jakiś zaawansowany bot zapętli się nam na naszych linkach to spowoduje to zawyżenie 2 powyższych wielkości wejść w statystykach, co z kolei spowoduje spadek ratio jakie będziemy widzieli w panelu -> ratioA. - Spotkałem się także z opiniami i dowodami na to że niektóre programy umyślnie zaniżają wartość pokazywanych klików czy uu. Tak aby ratio w programie wyglądało bardziej okazale. (ratioD) I wychodzi na to że na bazie jednego ruchu można mieć aż 4 różne konwersje w zależności na to do jakiego programu śle się ruch. ratioA < ratioB < ratioC < ratioD Jest to czynnik kompletnie niemiarodajny. Dlatego też już wcześniej pisałem o jedynym słusznym teście... teście A/B który przy dzieleniu ruchu na pół i słaniu na 2 różne programy pozwoli jednoznacznie ocenić, gdzie zarabia się lepiej. (17-03-2016 21:20)fusek napisał(a): przeciez na tej stronie nawet nie ma zadnych statystyk - to co wy tu o konwersji wspominacie? W związku z powyższym z pełną premedytacją obecnie pokazujemy jedynie statystyki uzyskiwanych leadów. A konwersja o której pisałem tyczy się wyników jakie uzyskujemy na tle testowania konkurencji, jak również są to głosy naszych dotychczasowych użytkowników. Bo o ile nie widać suchej cyferki z ratio : xx% - która, jak już udowodniłem powyżej jest niemiarodajna... to osoba która pośle ruch na choćby 24h - to widzi że u nas ma więcej PLN na koncie. I stąd to moje stwierdzenie... a przez zastosowany skrót myślowy wyszło małe zamieszanie. Papier wszystko przyjmie... ale dopóki samemu się nie przetestuje, to nigdy nie będzie pewności gdzie zarabia się dobre i adekwatne pieniądze. Pozdrawiam serdecznie Marek SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - Mikey - 18-03-2016 13:17 Wyjaśnione. RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - rousen - 18-03-2016 13:45 Jeżeli mi wdrąźycie plugin żeby przy każdym poście był przycisk pobierz na DATA LIFE ENGINE to mogę się przenieść. RE: SubmitPays - Subskrypcje SMS od 6.5 PLN za lead ! - SubmitPays.com - 19-03-2016 13:14 (18-03-2016 13:17)Mikey napisał(a): Wyjaśnione. Super. (18-03-2016 13:45)rousen napisał(a): Jeżeli mi wdrąźycie plugin żeby przy każdym poście był przycisk pobierz na DATA LIFE ENGINE to mogę się przenieść. Informacje zostały wysłane. |