Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: [Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje (/Temat-Zamkniety-Forumowy-Kubek-Informacje-12920)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Forumowy Kubek - Informacje - Kicha - 02-09-2010 19:16

Wiec jutro mój pierwszy "weekend" od szkoły i prace zacznę robić jutro dziś się tylko przygotowałem z materiałami.

RE: Forumowy Kubek - Informacje - Razer - 02-09-2010 19:37

Powiększanie nic nie da...

Mogę spróbować coś stworzyć, znaczki lockerz łatwo jest odtworzyć Wink

RE: Forumowy Kubek - Informacje - cinexik - 02-09-2010 19:49

moze do wygrania bedzie Ultimate Wallpaper? xD
nie no troche mnie fantazja poniosłaWink
premium może być Smile

RE: Forumowy Kubek - Informacje - Kicha - 02-09-2010 19:52

Razer ale do kogo mowisz?
Jak do mnie to czytaj poprzednie posty, powiedzialem ze zrobie elementy sam wszystko w 300 dpi nic sciagane.
A materialy chodzilo mi o psd jakies brushe pecie mecie i inne takie.

RE: Forumowy Kubek - Informacje - Boonys - 02-09-2010 20:09

Hmmmmmmmmmmmmmmmm...Zobaczymy jak to wyjdzie.
Kubek jest lepszy,no ale wiadomo,nie zawsze się udaję i zawsze może coś nie wyjść.
No ale cóż,jedyne co mi pozostaje to życzyć powodzenia i miłej pracy.

RE: Forumowy Kubek - Informacje - Admin - 02-09-2010 22:34

niestety Kicha jednak gołym okiem widać nierówności w znaczku lockerz krzywy banerek - to nie zafajna opcja;s
jednak jak znajdziesz czas na zrobienie nowego projektu to będzie super - to samo do Ciebie Razer Smile

RE: Forumowy Kubek - Informacje - SilverNight - 06-09-2010 11:30

I jak z projektem ktoś wykona ?? ile będzie kosztował owy kubek z przesyłką oczywiście jeżeli powstanie ??

RE: Forumowy Kubek - Informacje - Vesperus - 06-09-2010 13:43

według mnie należy znaleźć do tego jakąś inną firmę ponieważ u mnie w mieście wystarczy z tego co wiem obrazek wielkości kubka a nie 300 DPI

RE: Forumowy Kubek - Informacje - Adik1818 - 06-09-2010 14:44

Jeśli jest możliwość wyboru to kubek jest na pewno przydatniejszy i fajniejszy. A czy na kubku będzie nadrukowany login z forum?

RE: Forumowy Kubek - Informacje - kreatywny - 06-09-2010 14:52

nie raczej nie będzie loginu za duzo pracy z tym ;] będzie raczej samo logo forum