[Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje (/Temat-Zamkniety-Forumowy-Kubek-Informacje-12920) |
RE: Forumowy Kubek - Informacje - Kicha - 02-09-2010 19:16 Wiec jutro mój pierwszy "weekend" od szkoły i prace zacznę robić jutro dziś się tylko przygotowałem z materiałami. RE: Forumowy Kubek - Informacje - Razer - 02-09-2010 19:37 Powiększanie nic nie da... Mogę spróbować coś stworzyć, znaczki lockerz łatwo jest odtworzyć RE: Forumowy Kubek - Informacje - cinexik - 02-09-2010 19:49 moze do wygrania bedzie Ultimate Wallpaper? xD nie no troche mnie fantazja poniosła premium może być RE: Forumowy Kubek - Informacje - Kicha - 02-09-2010 19:52 Razer ale do kogo mowisz? Jak do mnie to czytaj poprzednie posty, powiedzialem ze zrobie elementy sam wszystko w 300 dpi nic sciagane. A materialy chodzilo mi o psd jakies brushe pecie mecie i inne takie. RE: Forumowy Kubek - Informacje - Boonys - 02-09-2010 20:09 Hmmmmmmmmmmmmmmmm...Zobaczymy jak to wyjdzie. Kubek jest lepszy,no ale wiadomo,nie zawsze się udaję i zawsze może coś nie wyjść. No ale cóż,jedyne co mi pozostaje to życzyć powodzenia i miłej pracy. RE: Forumowy Kubek - Informacje - Admin - 02-09-2010 22:34 niestety Kicha jednak gołym okiem widać nierówności w znaczku lockerz krzywy banerek - to nie zafajna opcja;s jednak jak znajdziesz czas na zrobienie nowego projektu to będzie super - to samo do Ciebie Razer RE: Forumowy Kubek - Informacje - SilverNight - 06-09-2010 11:30 I jak z projektem ktoś wykona ?? ile będzie kosztował owy kubek z przesyłką oczywiście jeżeli powstanie ?? RE: Forumowy Kubek - Informacje - Vesperus - 06-09-2010 13:43 według mnie należy znaleźć do tego jakąś inną firmę ponieważ u mnie w mieście wystarczy z tego co wiem obrazek wielkości kubka a nie 300 DPI RE: Forumowy Kubek - Informacje - Adik1818 - 06-09-2010 14:44 Jeśli jest możliwość wyboru to kubek jest na pewno przydatniejszy i fajniejszy. A czy na kubku będzie nadrukowany login z forum? RE: Forumowy Kubek - Informacje - kreatywny - 06-09-2010 14:52 nie raczej nie będzie loginu za duzo pracy z tym ;] będzie raczej samo logo forum |