![]() |
Adpackpro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Adpackpro (/Temat-Adpackpro-129092) |
RE: Adpackpro - todek78 - 29-04-2016 16:16 Jestem właśnie po rozmowie z przedstawicielem firmy i to co usłyszałem w ciągu 3 godziny tylko upewniło mnie, że jestem w dobrym miejscu. Jak się okazało Adpackpro to tylko mała część całego wielkiego mechanizmu, który dopiero się rozkręca. Kilka produktów, stworzonych przez człowieka z pierwszej 10 światowej w pozycjonowaniu robi wrażenie, i co ważne one już przynoszą firmie kilkaset tysięcy euro miesięcznie ![]() BMW, Nike, H&M i innych 200 tys firm, o których była mowa to też nie jest ściema... Niedługo będę miał krótką prezentację o tych produktach, więc tu nie będę się rozpisywał. Kto zechce, to będzie mógł wszystko zobaczyć i usłyszeć na evencie, który również w najbliższych miesiącach będzie w Polsce. Teraz z pełną świadomością mogę powiedzieć, że Adpackpro jest wyjątkowym i jedynym revshare, który jest mała cząstką wielkiego mechanizmu, który daje mu stabilność na lata ![]() RE: Adpackpro - tomek019 - 01-05-2016 18:08 Usłyszałem o tym biznesie od pewnej osoby całkiem niedawno i zacząłem się tym bardziej interesować ![]() ![]() ![]() RE: Adpackpro - todek78 - 01-05-2016 21:57 Nie ważne kto jest u kogo ![]() ![]() RE: Adpackpro - tomek019 - 02-05-2016 06:09 Ja swoja stronke tez musze dopracowac ![]() http://www.zarabiamonline24h.pl tapnięte RE: Adpackpro - todek78 - 07-05-2016 20:57 Kilka informacji o produktach firmy, które już dają spore miesięczne dochody ![]() https://onedrive.live.com/?authkey=%21AAjq1iyZ5yqI3Z8&id=7C6904AE58D6EB9C%21957&cid=7C6904AE58D6EB9C RE: Adpackpro - todek78 - 09-05-2016 14:18 Dowód wypłaty. Zlecona w sobotę i dziś wpłynęła na konto. Wypłaty robią tylko raz w tygodniu - w poniedziałek, więc jak widać, kto zleci do poniedziałku do godz. 8 to nawet tego samego dnia pieniądze na koncie ![]() RE: Adpackpro - Matthew98 - 13-05-2016 21:42 Jest/będzie jakaś opcja żeby doładować przez standardowy procek typu Payza albo ew. wymienić z Payza na BTC i wrzucić? RE: Adpackpro - todek78 - 14-05-2016 19:11 (13-05-2016 21:42)Matthew98 napisał(a): Jest/będzie jakaś opcja żeby doładować przez standardowy procek typu Payza albo ew. wymienić z Payza na BTC i wrzucić? Raczej nie będzie żadnych procesorów, tym bardziej BTC. I jak dla mnie, to plus, bo procesory biorą prowizje, a tu mamy 0% prowizji zarówno przy wpłatach jak i wypłatach(4 pierwsze w miesiącu). jak wypłatę zlecimy do poniedziałku godz. 8(najlepiej już w weekend) to 1-3 dni mamy na koncie, zależy od banku. Ale zapytam, czy jest możliwość ręcznego wpłacenia z jakiegoś procesora. Bo wypłaty na 100% tylko bank, a niedługo również własne karty OneVision RE: Adpackpro - todek78 - 15-05-2016 09:38 Rozmawiałem z osobą z OneVision i już wiem, że na 100% nie będzie żadnych procesorów, również BTC. Tylko przelew i karta, które dają możliwość 100% weryfikacji i minimalizuje możliwość oszustw, wyłudzeń, bo nawet jak ktoś zrobi zakup kradzioną kartą, to nie wypłaci potem z niej, bo dane z karty nie będą się zgadzały z danymi posiadacza konta w programie i konta bankowego, na które wypłaca. Dla mnie to kolejny plus, bo widać, że myślą długoterminowo. I jak mi powiedział człowiek z firmy - nie chodzi im o ilość a o jakość, więc te kilkaset nowych osób dziennie jest dla nich wspaniałym wynikiem ![]() RE: Adpackpro - AleksandraN - 15-05-2016 21:07 Ufff, weszłam w Adpackpro m.in dlatego, że nie maja procesorów, więc cieszy mnie to, również tego nie planują ![]() |