Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
wejdzie.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: wejdzie.pl (/Temat-wejdzie-pl-128947)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: wejdzie.pl - vertez5 - 22-02-2016

i kolejne multikonto koleś
[Obrazek: foto_86390e2d1d1539a3c29df23db433d791.jpg]

RE: wejdzie.pl - lucass9600 - 22-02-2016

tklop widać ile wiesz o surebetach.... surebetów nie obstawia się u jednego buka..
właśnie w surebetach chodzi o to ,żeby obstawić różną kwotę i,aby każde wyjście dało plus

co więcej widać ile wiesz o bukmacherce - żaden buk nie ma w ofercie surebeta...,chyba ,że wyłapiemy coś na live ,ale to już inny temat i o wiele bardziej ryzykowny
nie ma co mydlić oczu użytkownikom skoro o takich podstawach się pojęcia nie ma facepalmfacepalm

RE: wejdzie.pl - tkolp - 22-02-2016

O co chodzi z tymi multikontami? Kazdy, kto sie udziela na tym forum i ma swoja opinie to multikonto?

@lucass9600:
Nie napisalem nigdzie, ze surebety obstawiasz u jednego buka. Wiem co to sa surebety i wiem jak ich szukac, ale nie o tym jest ten watek, wiec nie bede robil offtopa. Wspomnialem o roznicach pomiedzy surebetami a matched betting i nie rozumiem dlaczego tak atakujecie tego goscia - znalazl nisze, robi na tym hajs - jego sprawa, tylko pogratulowac. Ja nie zaluze, ze zaplacilem bo pomoglo mi to zrozumiec na czym to polega i dzieki temu zarabiam fajne pieniadze. Tyle w temacie Smile

(22-02-2016, 18:24)tkolp napisał(a): [*]blokady u bukow - grajac surebety nie obstawiamy rownych kwot, wiec dla bukmachera jest to podejrzane i wieksza szansa na blokade konta

Zasugerowałeś wyraźnieTongue chyba ,że chodziło Ci ,że konkurencyjne buki współpracują ze sobą pokerface

Dziwisz się? Tongue po roku pojawiłeś się ni z gruchy ni z pietruchy ,żeby tylko nagle wydać opinię o serwisie Rolleyes

Nikt już raczej tematu na serio nie bierze ,więc nie spinajcie się tak Cool

RE: wejdzie.pl - Wejdzie.pl - 22-02-2016

Przepraszam, ze przeszkadzam ale jeśli chcecie sobie porozmawiać o sure betach, to załóżcie osobny watek.

Ten dotyczy opinii o Wejdzie.pl i niech tak zostanie Smile

RE: wejdzie.pl - mikuss - 22-02-2016

[yazir] Czas odliczania jaki sam uruchomiłeś dla wyjdzstad.pl już minął a dowodu jak nie było tak nie ma
Pożegnamy go Tongue ?

@[yazir]

A Ty jesteś adwokat diabla czy "nawilżacz"?

Nie po raz pierwszy widzę, ze ktoś tu ma problem z przeczytaniem 3 zdań ze zrozumieniem. Pisałem wczoraj z Pysiaczkiem i nie będzie żadnego dowodu, bo nie ma żadnego problemu.

RE: wejdzie.pl - mikuss - 22-02-2016

(22-02-2016, 22:08)Wejdzie.pl napisał(a): A Ty jesteś adwokat diabla czy "nawilżacz"?

Dla Ciebie mogę być i odkurzaczem Robaczku Tongue
Swoim zachowaniem, słownictwem sprawiasz że nasza specyficzna społeczność od takich "interesów" i Typków z pod ciemnej latarni trzyma się z daleka

Dowód - podaj dowód tzw "interesów" i Typków z pod ciemnej latarni trzyma się z daleka"

Kiedy wreszcie powiesz cos z sensem?

wyjdzstąd.pl no mi się wydaje ,że również masz swojego adwokata...po roku powrócił na forum Big Grin

już się naczytaliśmy jaka to jest nasza społeczność forum... takich okazji nie doceniamy Sad [Obrazek: 20681031822_co_kurde.jpg]