Miedziany! Powrót do SUB SMS'ów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Miedziany! Powrót do SUB SMS'ów! (/Temat-Miedziany-Powrot-do-SUB-SMS-ow-128274) |
RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 09-02-2016 22:49 Cześć!
Dzisiaj słabszy dzień Nie chciało mi się nic robić, wpadło kilka instalacji jedna za 0.33$ reszta za 0.01$ W sumie dzisiaj zarobiłem 0.39$ Teraz do piątku będę chodził na praktyki więc zarobki też nie będą za duże. Skupię się przez tez 3 dni na Tworzeniu swojego Bloga, może w końcu zacznę bardziej pasywnie zarabiać W sumie na PPI zarobiłem już: 8.01$ Jeśli też chcesz zarabiać na PPI to polecam serwis Cinstaller:Reff-Link RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 10-02-2016 21:39 Cześć!
Dzisiaj myślałem że będzie mega słaby dzień a okazało się że padł rekord dniówki w PPI I to z automatu! Nic dzisiaj nie zrobiłem a zarobiłem: 2.34$ Jutro nie będę także nic robił bo przygotuję sobie zaplecze na sobotę i ruszę z dodawaniem postów na bloga, blog zacznę promować jak osiągnę 50 wpisów a blogu. Postawię sobie Cel Cel: Do końca lutego posiadać na blogu 50 postów Jeśli się wezmę to dam rade szybciej W niedziele przedstawię cel na kolejny cały tydzień W sumie na PPI zarobiłem już: 10.35$ Jeśli też chcesz zarabiać na PPI to polecam serwis Cinstaller: Reff-Link RE: Miedziany- PPI - Nupek369 - 10-02-2016 21:47 Szkoda, że porzuciłeś G2a Jednak i tak zaglądam codziennie. Dyszka z automatu - piękna sprawa. Czekam na jutrzejszy wynik. RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 10-02-2016 22:03 (10-02-2016 21:47)Nupek369 napisał(a): Szkoda, że porzuciłeś G2a Jednak i tak zaglądam codziennie. Dyszka z automatu - piękna sprawa. Czekam na jutrzejszy wynik. Jutro jak 1$ wpadnie to będzie git Bo chce zaplecze na weekend przygotować Ale wczoraj też myślałem że nic nie wpadnie dzisiaj a tu ta dyszka się pokazała ;d gdybym korzystał z każdego swojego sposobu to myślę że 10$ dziennie dałbym rade wyjąć, ale niestety praca i szkoła... RE: Miedziany- PPI - GelO - 11-02-2016 00:27 Świetny dziennik, obserwuję od samego początku i cieszy mnie zmiana na PPI! Ile ja bym dał, za pasywny zarobek... Ale cóż... Brak pomysłów... Też przymierzam się pod PPI (ale raczej automat będzie ciężko zrobić- brak pomysłów), ruszę zapewne jak będę miał odrobinę więcej czasu (sesja... ), ale generalnie widzę, że przynajmniej Tobie to bardzo fajnie wychodzi! Mógłbyś udostępniać pojedyncze leady? Interesuje mnie z ilu leadów masz te $ i jakie są mniej więcej stawki za pojedyncze instalacje (jeśli się da to też jakieś ich pochodzenie) Byłbym mega wdzięczny RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 11-02-2016 15:02 (11-02-2016 00:27)GelO napisał(a): Świetny dziennik, obserwuję od samego początku i cieszy mnie zmiana na PPI! Ile ja bym dał, za pasywny zarobek... Ale cóż... Brak pomysłów... Też przymierzam się pod PPI (ale raczej automat będzie ciężko zrobić- brak pomysłów), ruszę zapewne jak będę miał odrobinę więcej czasu (sesja... ), ale generalnie widzę, że przynajmniej Tobie to bardzo fajnie wychodzi! Łap moje pierwsze kilka leadów w PPI Instalacje za 0.01 $ też mam pełno -.- RE: Miedziany- PPI - full2000 - 11-02-2016 18:44 @GelO jeżeli przymierzasz się do ppi zapoznaj się z tym http://zarabiam.com/Temat-Zbior-Poradnikow-Ppi-123002 @Miedziany gratulacje, idzie Ci coraz lepiej, ja też tak zaczynałem z ppi aczkolwiek nie od mobilnego RE: Miedziany- PPI - mateusz2045 - 11-02-2016 21:24 Dzięki niemu też wziąłem się za PPI i dziś wpadła pierwsza instalacja za 0,10$ z czego bardzo się cieszę, we dwójkę coś tam próbujemy i może z czasem na coś wpadniemy RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 11-02-2016 21:27 (11-02-2016 21:24)mateusz2045 napisał(a): Dzięki niemu też wziąłem się za PPI i dziś wpadła pierwsza instalacja za 0,10$ z czego bardzo się cieszę, we dwójkę coś tam próbujemy i może z czasem na coś wpadniemy Dokładnie +Powodzenia RE: Miedziany- PPI - ScroX - 12-02-2016 09:00 Pozycjonujesz swojego bloga ? czy po prostu go tylko promujesz na YT ? ;> |