Epicki sposób zarobku na YouTube! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Epicki sposób zarobku na YouTube! (/Temat-Epicki-sposob-zarobku-na-YouTube-128161) |
RE: Epicki sposób zarobku na YouTube! - Zawadson - 02-02-2016 20:05 (02-02-2016 13:27)Wojtek574 napisał(a): Ja to sie cały czas dziwie jakie to trzeba mieć niedojebanie mózgowe aby sie na to nabierać Ja nie mam nic przeciwko trzebaniu hajsu na bezmózgich dzieciach to jest internet tu nie jest wszystko piękne i kolorowe aby urzywać internetu trzeba wpier mieć coś w głowie a nie jak bezmózg klikać w wsztko co sie da bo jest napisane ze no nie wiem izak da ci skina w cs to nie trzeba być jakimś gienuszem rzeby wiedzieć ze taka popularna osoba która na live ma po 20 tyś ludzi własnie do cb napisze prywatnie i da ci za darmo skina ona nawet nie wie ze taki janusz zyje. Popraw komentarz i nie usprawiedliwiaj się papierkiem na dysleksję, bo to nie jest licencja na kaleczenie naszego pięknego języka. |