![]() |
CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi (/Temat-CitySatoshi-nowa-gra-tworcow-farmsatoshi-i-Cannonsatoshi-126969) |
RE: CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi - Serkownik - 04-02-2016 11:04 5k punktow osiagnelem zlecilem wyplate 5k satoshi wylogowalo mnie z konta i o Your account was suspended due to breach of our terms and conditions. Multi-accounts are strictly prohibited. pozdro 600 zadnego reflinka nie mialem ani drugiego konta z farmy i cannon wyplacam normalnie RE: CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi - Mikotoke - 04-02-2016 11:12 dlatego mowilem, syf goni syf nie warto w żadna gierke tego typu klikać nie jesteś jedyny ktory bana dostał RE: CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi - Serkownik - 04-02-2016 11:16 właśnie patrze na tym ich forum ze takich ludzi masa jest szkoda bo troche poswiecilem nawet zeby te grosze dostac a farma i cannon wyplacaja tylko to jakos nie.. RE: CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi - niktor - 04-02-2016 14:06 Ja zrobiłem testowa wypłatę dziś na niecałe 2k i przeszła bez problemu. Za to wczoraj wieczorem dostałem bana na farmie całkowicie bez powodu a miałem tam lvl 24. Nie wiem czym oni się kierują ale faktem jest że każdy może go dostać w każdej ich grze i trzeba sobie z tego zdawać sprawę. RE: CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi - Serkownik - 10-02-2016 10:54 z citysatoshi/cannonsatoshi/farmsatoshi nie mozna wyplacac podobno satoshi na forum pisza ze adsense juz nie wyswietla u nich reklam czyli adsense zrezygnowalo z tych stron i podobno innych faucetow. tak ze czarna dupa z wyplatami RE: CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi - niktor - 10-02-2016 16:17 Dostali bana w adsense i czekają na rozpatrzenie odwołania. Wszystko zależy od przyczyny ale szanse na odzyskanie konta są raczej niewielkie. Zawsze mogą skorzystać z usług innego reklamodawcy, kwestia znalezienia dobrej alternatywy. Jest kilka kranów które radzą sobie bez adsense. CitySatoshi - nowa gra twórców farmsatoshi i Cannonsatoshi - Hybrid1990 - 18-12-2018 20:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |