![]() |
Droga do spełnienia marzeń - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga do spełnienia marzeń (/Temat-Droga-do-spelnienia-marzen-126899) |
RE: Droga do spełnienia marzeń - mikuss - 30-01-2016 23:08 powodzenia życzę systematyczne działania przyniosą efekty, od razu zarobki nie będą ogromne ale z czasem na pewno zadowalające ![]() Pamiętaj by to co robisz traktować jako coś przyjemnego a nie coś co robisz z "musu" wtedy i efekty działania będą na pewno bardziej zadowalające RE: Droga do spełnienia marzeń - Nupek369 - 31-01-2016 00:24 Dzisiaj nieco bardziej obfity dzień niż 3 wcześniejsze. ![]() Adfly: 0,1$ Shorte: 0,26$ Razem 0,36/1$ @[Bordo], daj znać jakie były efekty, jeśli możesz. ![]() @[mikuss], też uważam że małymi kroczkami można spełnić duże cele. ![]() ![]() RE: Droga do spełnienia marzeń - Nupek369 - 01-02-2016 00:24 Podsumowanie dnia. Dzisiaj padł mały rekordzik. ![]() Adfly: 0,1$ Shorte: 0,52$ Razem: 0,62$ ![]() Dodatkowo założyłem 2 konta na fb, 1 konto gmail, odblokowałem 2 konta z przeszło tysiącem znajomych na fb. (wer zdjęciowa) Podsumowanie zarobków w styczniu. Zacząłem pod koniec miesiąca umieszczać linki, choć wynik i tak mógłby być dużo lepszy przez te kilka dni. ![]() Adfly: 0,95$ Shorte: 1,91$ Razem: 2,86$ xD Cele na miesiąc luty. ![]() 1. Budowa zaplecza: - zakończyć zakładanie e-maili, docelowa liczba to 100, z czego co najmniej 35 to gmail. - założyć nowe konta na fb, docelowa ilość na luty to 70 kont - rozbudować flotę fp do 5 fp - rozszerzyć bazę skróconych linków do 1500, obecnie jest to niecałe 600 linków - rozszerzyć bazę zdjęć do publikacji - co najmniej 450 nowych zdjęć - stworzyć własną grupę na fb - grupa w lutym ma posiadać minimum 5k członków 2. Osiągnąć stałą dniówkę na skracaniu w wysokości co najmniej 2,5$. ![]() 3. Zdobyć pierwszych poleconych w serwisie g2a! RE: Droga do spełnienia marzeń - Nupek369 - 02-02-2016 00:04 Dzisiejszy dzień króciutki, nic wielkiego się nie wydarzyło (w sumie dzień jak co dzień ![]() Adfly: 0,03$ Shorte: 0,45$ Razem: 0,48/1$ Założone też 2 konta na fb i 1 gmail. ![]() RE: Droga do spełnienia marzeń - Miedziany - 02-02-2016 14:55 Powodzenia ;d Też coś tam a shorte skubałem więc będę zaglądał patrzeć jak Ci idzie ;d RE: Droga do spełnienia marzeń - Nupek369 - 07-02-2016 23:17 Nie pisałem nic przez kilka dni, rozleniwiłem się strasznie. ![]() ![]() Jutro będę dłubał coś przy fp, fake kontach i mojej nowej grupie. ![]() RE: Droga do spełnienia marzeń - PaidMoney - 07-02-2016 23:34 Powodzenia w zarabianiu kasiory. RE: Droga do spełnienia marzeń - Nupek369 - 10-02-2016 00:29 Moje 2 fp wciąż bez linków, jadę na samych zdjęciach. W sumie nie wiem dlaczego... Zaplanowałem zdjęcia na 3 dni do przodu, bo jutro może skierują mnie do szpitala na wyjęcie śrub. ![]() Dzisiaj zrobiłem pierwsze próby spamu po grupach linkiem z shorte. Dałem posty dosłownie na kilka grup w efekcie wpadło 0,31$ Myślę, że jest tu spore pole do popisu i można sobie ładnie podbić dniówki tak jak pisał mysc. ![]() ![]() Idę spać, zobaczymy czy jutro uda się zrobić cokolwiek... ![]() RE: Droga do spełnienia marzeń - Nupek369 - 11-02-2016 00:25 Dzisiaj znowu praktycznie nic nie zrobione. ![]() W sumie z tego ciułania groszami, zrobiło się już około 20zł. ![]() W związku z tym, że od ponad tygodnia się obijam, postanowiłem dziś zapisać w dzienniku zadania na jutrzejszy dzień w celach motywacyjnych. ![]() 1. Założyć 4 konta na fb 2. Założyć 1 gmail - denerwujące jest to zakładanie po jednym koncie dziennie, wolałbym zrobić 15 kont jednego dnia i mieć spokój. ![]() ![]() 3. Dodać grupy na 12 fejkach. 4. Nazbierać i zaakceptować co najmniej 50 osób do znajomych na 3 fake kontach. 5. Dodać skrócone linki na moje 2 fp. 6. Zaspamować z lekka grupy skróconym linkiem. 7. Zrobić z kimś s4s na fp. 8. Złożyć wniosek o założenie konta w banku BZ WBK czy jak on tam się nazywa. Do zgarnięcia jest 100zł premii, wystarczy 5 razy zapłacić kartą ![]() RE: Droga do spełnienia marzeń - Nupek369 - 12-02-2016 13:24 Wczorajszego dnia nie zaliczam do udanych, zrobiłem większość punktów ale i tak jakoś nie czuję satysfakcji, pewnie ze względu na marne zarobki. ![]() ![]() |