AppKarma - Dorob sobie na android / ios , Pierwsza porządna apka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AppKarma - Dorob sobie na android / ios , Pierwsza porządna apka (/Temat-AppKarma-Dorob-sobie-na-android-ios-Pierwsza-porzadna-apka-125910) |
RE: AppKarma - Dorob sobie na android / ios , Pierwsza porządna apka - cheaters24 - 17-01-2016 22:40 Mam problem bo nie wykrywa mi że jestem na Wi-Fi, ma ktoś ten problem? Wysłane z mojego QUANTUM 4 przy użyciu Tapatalka RE: AppKarma - Dorob sobie na android / ios , Pierwsza porządna apka - ChoGath - 18-01-2016 17:15 Zalicza z VPNów Polecam szwajcarskie i uK ( tunnelbear ) RE: AppKarma - Dorob sobie na android / ios , Pierwsza porządna apka - ChoGath - 02-02-2016 02:47 Nadal płaci ! Vpn : tunnelbear Po update zalicza wszystko Na niektóre kraje oferty po 200-400 pkt / apke W dokładnie godzinke 6 k pkt da sie ? Da sie Kod : nadziar Dla nowych + 400 pkt ( vip ) RE: AppKarma - Dorob sobie na android / ios , Pierwsza porządna apka - Kiszlo - 02-02-2016 12:28 Hmm, jak uruchamiacie aplikacje? Ja wchodzę w a aplikacje wybieram ofertę, przenosi mnie do google play, pobieram i klimam otworz w google play, i nie zalicza? Co jest nie tak? AppKarma - Dorob sobie na android / ios , Pierwsza porządna apka - Artinesse - 23-04-2018 15:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |