Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. (/Temat-Ostateczne-Starcie-z-Zarabianiem-124393)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - zozols1 - 29-11-2015 09:16

Konwersja WTF?? xD Nie ma co duże gratki za konwersje i za szybkie rozwijanie się Tongue Tak, zagląda tu ktoś Tongue
Nadal patrzę na tą konwersję i zadaję sobie pytanie " Jak K**wa ". Jeszcze powiedz, że taka konwersja na spamie Tongue Motywujesz, trzeba będzie ruszyć cztery litery beka

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - ScroX - 29-11-2015 09:21

(29-11-2015 09:16)zozols1 napisał(a):  Konwersja WTF?? xD Nie ma co duże gratki za konwersje i za szybkie rozwijanie się Tongue Tak, zagląda tu ktoś Tongue
Nadal patrzę na tą konwersję i zadaję sobie pytanie " Jak K**wa ". Jeszcze powiedz, że taka konwersja na spamie Tongue Motywujesz, trzeba będzie ruszyć cztery litery beka

Moja pierwsza reakcja to była.. no nie, przecież to są wbite samo ręczne fraudy bo na prawdę kozacka konwersja ! Big Grin
Chociaż wiadomo, może odpowiednio przygotowane osoby wiedzące i chcące wysłać sms-a i gotowe. Big Grin
Tak czy siak kozak Big Grin

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - MoneyMachine - 29-11-2015 09:45

No, no, gratulacje! Świetnie Ci idzie Smile Myśl nad innymi niszami żeby zwiększyć zarobki lub nie zatrzymać się w miejscu jak aktualna się wypali. Big Grin Powodzonka Wink

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 29-11-2015 10:02

(29-11-2015 09:16)zozols1 napisał(a):  Konwersja WTF?? xD Nie ma co duże gratki za konwersje i za szybkie rozwijanie się Tongue Tak, zagląda tu ktoś Tongue

Konwersja była większa.. przez kilka godzin nawet po ponad 100% ;d ale jak pospamowałem na kilku grupach zczego i tak nic nie wpadło to konwersja spadła ;3 a czm taka konwersja? Po prostu ludzie wiedzą codostaną i aby 'chcący wysłać sms' wbijają na stronkę ;3 Ale na tej niszy czuje że tak długo nie uciągnę i muszę szukać jeszcze innych ;3

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 29-11-2015 23:36

Łubudubu, Dzień 10
Dzisiaj duuużoo odpoczywałem i miałem nadzieję że wpadnie może z 20 zł, ale to co się odyebało zniszczyło system 2

Nie mam pojęcia kiedy ta nisza się wypali ale byle jak najpóźniej! impreza

Statystyki:
[Obrazek: 9172fb3b7b769ba5gen.png]

Cel:
284/500PLN

Rekordowa Dniówka:
101PLN Rolleyes
Oby więcej takich!! impreza

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - rekki - 29-11-2015 23:46

No no, zaczynasz mnie doganiać, konwersja faktycznie niesamowita, można by zwiększyć trochę ilość wejść Smile

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - asiorek - 30-11-2015 08:17

Na gg byś odpisał wkoncu a nie xd

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - ScroX - 30-11-2015 15:13

Aaaj już rozkminiłem czemu taka konwersja Big Grin to premium sms Big Grin Już nawet wiem chyba co promujesz Smile
Ale gratulacje ! na prawdę mega ! Big Grin

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - effig - 30-11-2015 16:02

No pięknie, oby tak dalej Big Grin

RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Crausher - 30-11-2015 18:37

Oooo Panie Rolleyes Czekam na kolejną aktualizację Big Grin