![]() |
Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D (/Temat-Len-po-dlugiej-przerwie-bierze-sie-do-roboty-D-124112) |
RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - PaidMoney - 05-12-2015 10:22 Powodzenia ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 08-12-2015 00:04 Dzień 18 Co dzisiaj zrobiłem? - znalazłem nisze, która jest w miare nowa i ma dobre miejsca w rankingu,
- zrobiłem do niej hacka w Visual Basic, napisałem posta i dodałem go na strone, - zaindeksowalem niszę w wyszukiwarce Google, - spingowałem wrzucony post na stronie massping.org , - dodałem backlinka na reddicie w psotaci posta tekstowego, - link do backlinka wrzuciłem też na massping.org , tradycyjnie pod innym keywordem. Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Rosnąca ilość wejść na stronę naprawdę zaczyna cieszyć oczy. Dopiero co cieszyłem się z przebicia 500 wejść na stronę, a tu kwestia dwóch dni jak przebite zostało 600. Ilość klikniec w link tez jest rosnaca i zadowalajaca. Jedyne nad czym moge pomarudzic (nad czyms zawsze trzeba
![]() ![]() ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 10-12-2015 00:27 Dni 19, 20 Co zrobiłem? - znalazłem dwie nisze, do ciekawych gierek
- zrobiłem do nich hacki w programie Visual Basic, napisałem do nich posty i umiescilem je na stronie, - zaindeksowalem nisze w Google, - spingowałem posty na stronie massping.org , - dodałem backlinki na reddicie w postaci postow tekstowych, - linki do backlinkow rowniez wrzucilem na massping.org , lecz pod innym keywordem. Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Dwa ostatnie dni całkiem sympatyczne. Duża ilość wejść na stronę, no i oczywiście przedwczoraj konwersja na poziomie aż ~8% ! Jestem jak najbardziej zadowolony. Dzisiaj troche slabiej, ale zobaczymy czy ranek nic nie przyniesie. Także jak zwykle nastawienie pozytywne. Doskwiera mi jedynie duże zmęczenie i wieczne niewyspanie, ale mam nadzieję, że w końcu to nadrobie. Piona!
![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 11-12-2015 00:08 Dzień 21 Co dzisiaj zrobiłem? - znalazłem nisze, do której nie jestem do konca pewien, ale zobacyzmy co czas przyniesie
- stworzylem do niej hacka w Visual Basic, napisałem posta i dodałem go na stronke, - zaindeksowalem go w wyszukiwarce Google, - spingowałem wrzucony post na massping.org , - dodałem do posta backlink na reddicie w postaci posta tekstowego, - link do backlinka wrzuciłem też do spingowania , tradycyjnie pod innym keywordem. Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Wczorajszy dzień niestety nie przyniósł już więcej leadów, ale zawsze można się cieszyć z tego, że był jednak 1 lead a nie 0!
![]() ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - kazik0o - 12-12-2015 19:09 gdzie sprawdzasz ile wyszukan ma dana nisza itp. Google trends czy cos innego? RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 12-12-2015 23:05 (12-12-2015 19:09)kazik0o napisał(a): gdzie sprawdzasz ile wyszukan ma dana nisza itp. Google trends czy cos innego? Google Keyword Planner ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 13-12-2015 00:22 Dni 22, 23 Co zrobiłem? - znalazłem dwie nisze, jedna ma już trochę czasu, a druga się dopiero wybija (może w nią trafie, jeśli bedzie roslo zainteresowanie),
- zrobiłem do nich hacki w Visual Basic, napisałem do nich posty i wrzucilem je na stronke, - zaindeksowalem nisze w Webmasterze Google, - spingowałem posty na stronce massping.org , - dodałem backlinki na reddicie jako posty tekstowe, - spingowalem redditowe backlinki też na massping.org, ale pod innymi keywordami Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Bardzo fajne dwa dni. Wczoraj kolega z Francji, postanowił mnie poczęstować swoją bagietką w postaci leada, a dzisiaj kumpel ze Szwajcarii zrobił robote
![]() ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - kazik0o - 13-12-2015 00:48 Ładnie ładnie, jeden z lepszych dzienników i widac efekty (y) blog na WP? I czy bloga pierw zapełniłes jakimis starymi wpisami czy od pierwszego posta są to nowe hacki? RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 13-12-2015 01:02 (13-12-2015 00:48)kazik0o napisał(a): Ładnie ładnie, jeden z lepszych dzienników i widac efekty (y) blog na WP? I czy bloga pierw zapełniłes jakimis starymi wpisami czy od pierwszego posta są to nowe hacki? Tak, blog stoi na WordPressie. A co do drugiego pytania, to praktycznie od poczatku staram sie wrzucać nowe hacki ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Corleone - 13-12-2015 11:05 Mozesz polecic jakis dobry hosting ? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |