Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Działania Leadmore na blokady FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Działania Leadmore na blokady FB (/Temat-Dzialania-Leadmore-na-blokady-FB-122455)

Strony: 1 2 3 4

RE: Działania Leadmore na blokady FB - LucasxD - 07-12-2015 20:41

(07-12-2015 12:39)wydra87 napisał(a):  @[Leadmore] tak jak piszecie - zmiana domen to już za mało. Niby większość tutaj pisze, żeby zrezygnować z Facebooka, ale na pewno Pan Arek sam dobrze wie, że jak na facebooku nie idzie to także dla Leadmore spadek zarobków jest widoczny...

Raczej mało na tym LeadMore odczuwa, że na facebooku blokują wam linki. Spam kolorami czy podglądaczem co da Ci dziennie 10 leadów przy dobrych wiatrach xD Bo po kilku postach konto pada Jerk2 Jestem pewien, że topka LeadMora zarabia poza facebookiem. Co już niejednokrotnie było pokazywane. Nie powiesz mi że zarobki na poziomie 300 - 400zł o 10 rano to ze spamu na grupach Jerk2 A co do blokowania linków to nie rozumiem poruszenia... Ja skracam na byle jakim skracaczu i linki trzymają się bardzo długooo xDD Bez żadnych domen etc. Jak trochę pomyślisz to wpadniesz jakie to jest proste. Plus tego wszystkiego jest taki że facebook się czyści ze spamu i za miesiąc dwa zostaną tylko Ci co umieją dobrze skracać, a wtedy zarobki pójdą w górę i to co LeadMore teraz "traci" zwróci się bardzo szybko Smile

RE: Działania Leadmore na blokady FB - bartek9330 - 07-12-2015 20:54

(07-12-2015 20:41)LucasxD napisał(a):  
(07-12-2015 12:39)wydra87 napisał(a):  @[Leadmore] tak jak piszecie - zmiana domen to już za mało. Niby większość tutaj pisze, żeby zrezygnować z Facebooka, ale na pewno Pan Arek sam dobrze wie, że jak na facebooku nie idzie to także dla Leadmore spadek zarobków jest widoczny...

Raczej mało na tym LeadMore odczuwa, że na facebooku blokują wam linki. Spam kolorami czy podglądaczem co da Ci dziennie 10 leadów przy dobrych wiatrach xD Bo po kilku postach konto pada Jerk2 Jestem pewien, że topka LeadMora zarabia poza facebookiem. Co już niejednokrotnie było pokazywane. Nie powiesz mi że zarobki na poziomie 300 - 400zł o 10 rano to ze spamu na grupach Jerk2 A co do blokowania linków to nie rozumiem poruszenia... Ja skracam na byle jakim skracaczu i linki trzymają się bardzo długooo xDD Bez żadnych domen etc. Jak trochę pomyślisz to wpadniesz jakie to jest proste. Plus tego wszystkiego jest taki że facebook się czyści ze spamu i za miesiąc dwa zostaną tylko Ci co umieją dobrze skracać, a wtedy zarobki pójdą w górę i to co LeadMore teraz "traci" zwróci się bardzo szybko Smile

Mam nadzieję, że tak nie będzie, ale żebyś się nie zdziwił jak się okaże, że za 2 miesiące już żadnego suba nie wrzucisz bo ban po 1 poście Wink

RE: Działania Leadmore na blokady FB - LucasxD - 07-12-2015 22:02

Na facebooku świat się nie kończy Smile są też inne portale społecznościowe i miejsca w sieci gdzie możesz promować programy partnerskie

RE: Działania Leadmore na blokady FB - anakonda123 - 27-12-2015 19:48

(07-12-2015 22:02)LucasxD napisał(a):  Na facebooku świat się nie kończy Smile są też inne portale społecznościowe i miejsca w sieci gdzie możesz promować programy partnerskie

Jednak ten SPAM na FB daje spory efekt Wink