Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? (/Temat-Czy-wyobrazacie-sobie-zarabianie-w-sieci-bez-laptopa-122012) |
RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - CreWix - 16-10-2015 23:29 Czy to wgl jest realne, praca bez laptopa, to nie praca.. To jedna część moich zysków :O RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - full2000 - 17-10-2015 12:45 Praca bez laptopa jest realna ale wtedy musisz mieć kompa . Ja korzystam z PC ale coraz częściej zastanawiam się nad zakupem jakiegoś taniego laptopa. Możecie coś polecić do pracy ? RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Venoom - 08-11-2015 22:05 PC zdecydowanie RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - RatownikMedyczny - 09-11-2015 17:57 U mnie zdecydowanie laptop. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - jasieeks - 09-11-2015 18:05 Ja nie widze różnicy prócz mobilności, chodź może się nie znam bo nigdy nie miałem PC'ta. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - awsomx8 - 11-11-2015 23:45 Posiadanie laptopa ma kilka zalet. Dla mnie główną zaletą jest to, że 2 razy miesięcznie zjeżdżam do domu na kilka dni i fajnie mieć przy sobie swoją ukochaną maszynkę, poza tym fajnie jest rozwalić się na łóżku z lapkiem i wykonywać drobne prace na swojej stronie. Jest też sporo innych zalet, ale tutaj chodzi tylko o kwestie Twojego komfortu pracy, nic więcej Laptop nie daje +10% do zarobku i +5% do motywacji. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - TheAxon94 - 05-07-2016 18:00 Ja sobie nie wyobrażam, Laptopa mam w domu, Netbooka zawsze noszę przy sobie (Wraz z internetem mobilnym) RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - qwertybsk - 18-07-2016 21:56 (05-07-2016 18:00)TheAxon94 napisał(a): Ja sobie nie wyobrażam, Laptopa mam w domu, Netbooka zawsze noszę przy sobie (Wraz z internetem mobilnym) także tylko lapek i muszę jakiegoś notebooka kupić (04-10-2015 00:44)Guacamoled napisał(a): Mam dobrego laptopa, jednak wolałbym komputer (za cenę mojego laptopa zagram w W3 na Ultra). Z laptopem mogę się położyć, dla mnie to minus. Od razu się rozleniwiam. jedyny minus też tak mam ale i z laptopem można na biurko wbić |