Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE (/Temat-Wielki-Konkurs-HOTCASH-PL-GLOSOWANIE-121916) |
RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - Mafialt - 04-10-2015 01:05 Wszystkie prace są fajne Graty ! RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - Leaders - 05-10-2015 19:57 Pragniemy przypomnieć, że formuła konkursu jest taka, że nabijanie głosów nie ma sensu, bo konkurs jest dwuetapowy RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - syndromx - 06-10-2015 12:31 Wszystko fajne, ale głos oddam na nr 4 Pozdrówki i gratki dla wszystkich RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - Cytrusek - 06-10-2015 15:55 AnnaKa dla mnie 11 tez mądrze wydał pieniadze mieszkanie tez jest juz na stałe jak dla mnie faworyt RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - zjadamkredki - 06-10-2015 16:14 4 i 14, ale z racji tego, że 4 i tak przewodzi nad stawką to wybrałem 14 RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - bartek9330 - 08-10-2015 22:07 Skąd 10 ma tyle głosów? Przepraszam, ale jak dla mnie w porównaniu do reszty nic specjalnego RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - zbyszeq - 08-10-2015 22:44 @[bartek9330] Chyba post Karcza właśnie odnosił się do tego RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - Armin Van Buuren - 08-10-2015 23:05 No to czekamy na wyniki i trzymamy kciuki RE: Wielki Konkurs HOTCASH.PL - GŁOSOWANIE - Leaders - 08-10-2015 23:17 KONIEC I ETAPU GŁOSOWANIA! Dzięki wszystkim za oddane głosy! Do etapu finałowego dostają się następujące prace:
W zamkniętym niejawnym głosowaniu udział wezmą Kamil (Karczu), Mirek (HardPlayer - support) oraz Piotrek (Pietras - programista). Dodatkowo w dniu dzisiejszym skontaktujemy się z zaufaną częścią Ekipy forum, spośród których zainteresowanych również zaprosimy do oddania głosów na faworyta. Głosy podsumujemy do końca soboty do godziny 23:59. Ogłoszenie wyników i zwycięzcy głównej nagrody - Quada - w niedzielę 11.10.2015! PS. Prosimy nie pisać do nikogo z Ekipy firmy oraz Ekipy Forum z prośbami o oddanie głosu na niego - zasada ogólna jest taka, że na takiego kandydata ta proszona osoba głosu oddać już nie może. PS2. Aby po konkursie nie stworzyły się żadne "niesnaski" - głosowanie będzie niejawne. Uczestnicy głosowania będą podani w pełnej liście, natomiast bez informacji kto na kogo oddał swój głos! |