Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja w odzież. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja w odzież. (/Temat-Inwestycja-w-odziez-121732)

Strony: 1 2 3 4

RE: Inwestycja w odzież. - kuli - 19-10-2015 20:49

(19-10-2015 20:32)matevos napisał(a):  zastanawia mnie kwestia wysyłki towaru, do poczty nie mam daleko, ale też chodzić na pocztę i wysyłać 10 osobnych paczek na 10 osobnych adresów? Jak to wygląda przy większych ilościach?
Sama przyjemność jest w noszeniu towaru na wysylke.
Wole z siatami jechać na pocztę niz do pracy

RE: Inwestycja w odzież. - Krymi - 19-10-2015 21:07

@[matevos] nie szybciej Ci będzie sprawdzić cenę np. paczki 48/ kuriera dhl/ kuriera dpd niż się pytać tutaj ?

RE: Inwestycja w odzież. - asiorek - 19-10-2015 21:13

dokładne, pakujesz sobie wszystko ładnie w domu to jest chwila moment, alabo zatrudnij jakiegoś dzieciaka do pakowania xD potem tylko dzwonisz po kuriera i wsio kurier wbija do ciebie, dajesz paczki i czekasz na hajs czy cuś Smile

RE: Inwestycja w odzież. - Dan!el - 25-10-2015 20:39

Możliwe ze uda mi się załatwić importera z oryginalną odzieża lecz bez metek ii będę musiał sprzedawać jako używane Ale Nowe. Sądzę ze będzie na to większy popyt niż na nie oryginalne.

RE: Inwestycja w odzież. - Krymi - 25-10-2015 21:48

up ino uważaj bo często "oryginalne" bywa nieoryginalne Wink

Co do popytu odzież adidas itp. nie kręci większości osób, za to buty adidas itp. to duże zainteresowanie. Według mnie ktoś będzie wolał wydać na koszulkę 3d 25zl niż na oryginalną 60zl

RE: Inwestycja w odzież. - Dan!el - 29-10-2015 19:22

Właśnie to też zauważyłem ostatnio po przeglądaniu ogłoszeń. Ludzi chyba przestała interesować markową odzież. Ciężko znaleźć importera butów nowych, więc ciężko będzie.

RE: Inwestycja w odzież. - Dr Sin - 29-10-2015 20:55

buty to dobry biznes, jesli podpiszesz mase umow i zalozysz serio sklep, jednak nie polecam - duzo roboty, a stacjonarny sklep to i duze koszta
ludzie sa coraz biedniejsi, szukaja banalnego "gówna" za grosze, ktore wyglada na takie za 100$ Smile

Inwestycja w odzież. - Artinesse - 02-03-2018 00:14

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.