Walka o stałe zarobki w internecie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Walka o stałe zarobki w internecie. (/Temat-Walka-o-stale-zarobki-w-internecie-120585) |
RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - explrlz - 03-11-2015 10:44 Siemanoo Drugi dzień moich zmagań i wyniki nieco gorsze niż wczoraj ale także zadowalające: Do tego trzeba doliczyć także zarobek z bukmacherki na poziomie 22zł + Także ogólnie dziś na prawie 107 zł + co jak na poniedziałek jest wg mnie bardzo fajnym wynikiem Zarobek mógł być dużo większy gdyby nie klapa kilku meczy w ostatnich minutach Podsumowując i tak jestem zadowolony Dziś też myślę postawić około 10 meczy i zobaczymy co z tego wyniknie Cel na ten miesiąc: 275 / 5000 zł Pozdro i w razie jakichkolwiek pytań piszcie w temacie - chętnie odpowiem RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - danielek654 - 03-11-2015 10:49 Suby to spam na Facebooku, czy jakieś inne metody? RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - explrlz - 03-11-2015 11:22 (03-11-2015 10:49)danielek654 napisał(a): Suby to spam na Facebooku, czy jakieś inne metody? Inna metoda ) nie zwiazana z facebookiem RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - explrlz - 04-11-2015 23:33 Dzis byłem zabiegany wiec bedzie któciutko : Zarobki z subków wczoraj + okolo 20 zł straty na buku Ale i tak nie jest zle 355/5000 Do usłyszenia jutro RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - Miedziany - 05-11-2015 20:25 Ładnie cisniesz! Powodzenia RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - explrlz - 10-01-2016 21:44 Siema! Dawno mnie tu nie było i zaniedbałem kompletnie sprawy zarabiania poprzez sprawy rodzinnie ;/ Od jutra wracam do codziennego postowania Nie stawiam sobie żadnych celów na ten miesiąc bo niestety trzeba wszystko odbudować i podnieść sie z zarobków = 0 zł Na głowie mam jeszcze zbliżającą sie inżynierke wiec też czasu nie bedzie zbyt wiele Postanawiam że zrezygnuje z seriali + filmów i będę poświęcał codziennie około 2h na zarobek w internecie Stawiam na real content + inwestycje w BTC + mobilne PPI Postować postaram sie codziennie minimum raz około godziny 23:30 Prosiłbym o wsparcie bo niestety samemu mi sie max nie chce Tak wiec:
Zarobek w styczniu - tłuste 0 złotych
Nutka na dzisiejszy wieczór : RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - war43 - 10-01-2016 22:14 Powodzenia Wcześniej bardzo dobrze Ci szło. RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - explrlz - 10-01-2016 22:47 @[war43] Dzieki! Teraz niestety bede musial zacząc od małych zarobków RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - explrlz - 12-01-2016 12:40 Dzień 1 Tak wiem ten post powinien być wczoraj o 23:30, ale niestety nie było mi dane go napisać. Ogólnie wczoraj nie udało mi się zawalczyć w zarabianiu, gdyż sprawy na studiach na to nie pozwoliły.. Ale przejdźmy do konkretów: +15 zł z odnowień Eforsa. +7 zł z Leadmore. +150 zł za sprzedaż apki FB. +1,5 z popads. Co daje ogólny zarobek na poziomie ~ 175 zł. Dniówka powiedzmy okej, ale wszystko przez apkę. Dziś zamierzam przysiąść porządnej i coś wreszcie zarobić, bo ileż można się obijać! Zarobione do tej pory ~175 zł
Nutka na dziś: . RE: Walka o stałe zarobki w internecie. - jarekxD - 12-01-2016 20:37 Może spróbuj popracować na apce? |