MyLead - poszukujesz mentora? Nauczamy zarabiania! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: MyLead - poszukujesz mentora? Nauczamy zarabiania! (/Temat-MyLead-poszukujesz-mentora-Nauczamy-zarabiania-120234) |
RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - lukaswu - 11-08-2016 20:24 (11-08-2016 20:17)Before napisał(a): Ja też szukam mentora To odezwij się do niego na pw RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Metedax - 18-09-2016 07:25 szukam mentora RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Wojo-MyLead - 19-09-2016 11:00 Zapraszam do kontaktu RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - kvba - 06-11-2016 22:14 Hej! Szukam dobrego mentora. Moim doświadczeniem jest zarobek 500zł na LeadMore, jednak trwało to zdecydowanie zbyt długo i musiałem w to włożyć bardzo dużo pracy. Szybko sie uczę, wiem w czym rzecz. poszukuję mentora w celu dobrej pomocy na start po powrocie do zarabiania, obecnie nie wiem nawet od czego zacząć. Pozdrawiam. RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - dariuszkow4 - 13-11-2016 13:21 Także szukam mentora RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - sylurek - 13-11-2016 14:17 Witam poszukuję mentora/nauczyciela od podstaw w mylead. Co umiem: - znam nisze, mniej więce - z mylead sympatyzowałem troszke, zebrałem troche wyświetleń i na tym zakończyła się moja kariera -jestem studentem, internet dla mnie jest jak drugi dom, dostępny jestem niemalże 24/7 Oczekiwania: -zarobek -porady dla początkującego, czasem możliwie prowadzenie za rączkę Oferuję: -na daną chwilę siebie i chęci jednak jak coś zarobię oferuję profity z tego ale to oczywiście jest do dogadania RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Wojo-MyLead - 14-11-2016 13:44 Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kontaktu! RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - BuySellProfit - 13-12-2016 16:24 Szukam mentora! Co mogę zaoferować? -Własna stronę www (dziennie zwiększa się UU) -Wolny czas -Zapał do nauki Czego oczekuję? -Pomocy, mam na myśli - nie tylko rejestracje z linku poleconego i tzw. radź sobie sam, lecz porad jak zaczać -Szybkiego kontaktu RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Wojo-MyLead - 14-12-2016 16:01 Pisz do mnie na PW RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Askis - 20-01-2017 18:49 Witam szukam mentora do zarabiania w MyLead. Jestem początkujący a w zasadzie chciał bym dopiero zacząć ale szybko się uczę. W zamian mogę zarejestrować się z refa lub gdy zarobie podzielić się zyskiem. |